Skip to main content

Advies rond duurzaam woon-werkverkeer voor een betere mobiliteit in jouw gemeente

Ben je op zoek naar een manier om de CO2-uitstoot van je gemeente te verminderen? Wil je bedrijven stimuleren om rond duurzame mobiliteit aan de slag te gaan? Doe een beroep op het Provinciaal Mobiliteitspunt Antwerpen (PMP) en verbeter de mobiliteit in je gemeente.

Weg uit de file

Onze wegen slibben meer en meer dicht. Met alle nadelen tot gevolg: tijd- en productieverlies, milieuvervuiling, stress, … Een derde van alle gereden autokilometers gebeuren voor het werk. Door de pijnpunten in die verplaatsingen aan te pakken, kan je al een groot verschil maken. Het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) Antwerpen helpt je daar gratis bij:

Niets dan voordelen

Initiatieven rond duurzaam woon-werkverkeer leveren gemeenten en bedrijven heel wat troeven op:

  • fiscale voordelen;
  • daling van het werkverzuim;
  • minder parkeerruimte nodig;
  • een sterker werkgeversimago.

Benieuwd hoe het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) Antwerpen je helpt om van die voordelen te genieten? Wil je goede praktijkvoorbeelden rond duurzaam woon-werkverkeer?

Klik op 'inschrijven' en ontvang vier keer per jaar onze nieuwsbrief.

Lees de nieuwsbrief editie februari 2023

Stel je vraag

Heb je een concrete vraag over duurzaam woon-werkverkeer? Plan je een eigen mobiliteitsproject en zoek je gratis begeleiding op maat? Je kan ons bellen of mailen.

Lynn Dupuis - Stefanie Van Looveren
Telefoon
03 240 66 78 - 03 240 58 26

Gerelateerd aanbod

  • Herontwikkeling bedrijventerreinen De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen helpt de infrastructuur voor het bedrijfsleven te verbeteren door duurzame bedrijventerreinen te ontwikkelen.
  • Verkeersveiligheid ​​Ontdek hoe de provincie Antwerpen samen met politie en gemeenten streeft naar nul verkeersslachtoffers.
  • Wijzigingen bovenlokaal fietsbeleid Hoe vraag je een wijziging aan het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk aan? Hoe verloopt het goedkeuringsproces en wat neem je in je dossier op? Ontdek het hier.