Skip to main content

Gemeenten in beweging

Vlotte veilige verplaatsingen en duurzaam kwaliteitsvol ruimtegebruik op elkaar afstemmen. Daarbij rekening houden met allerlei andere thema’s en met de realiseerbaarheid op het terrein. Het is voor jou als stad of gemeente een heuse evenwichtsoefening. Ontdek hoe we jou ondersteunen.

Ons aanbod

Nieuws

  • Lees het nieuwe nummer van Zuurstof 25/10/2022 Ben je bezig met milieu, natuur en klimaat? Dan is onze nieuwe Zuurstof voor jou een must-have magazine, met artikels over thema's die stuk voor stuk zuurstof aan onze samenleving geven.
  • Schakelmoment Verkeersveilige Gemeente 2022 05/08/2022 Op het schakelmoment van 22 juli vieren we de afronding van het actieplan verkeersveiligheid in negen gemeenten, de provincie Antwerpen begeleidt hen de volgende jaren bij de uitvoering ervan.
  • De coalitie van 30 16/02/2022 De coalitie van 30 staat voor een leefbare bebouwde kom met een hogere verkeersveiligheid. De provincie Antwerpen onderschrijft de intentieverklaring.
  • Plan Vandaag 03/12/2021 Provincie Antwerpen maakt zich klaar voor een leefbare en klimaatveilige toekomst. Meer dan 200 klimaatacties staan op stapel. Ook ondersteunende maatregelen voor lokale besturen.

Evenementen

De nieuwste inzichten, de beste praktijken en nuttige tips voor lokale besturen rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je in voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief.