Terra Nova 2024: Pitkamperen Wuustwezel

Dol op kamperen, maar mag het wat meer zijn dan een gewone tent? Dan zijn de boompitten beslist iets voor jou. Deze druppelvormige tenten hangen op drie meter hoogte in majestueuze bomen en werden ontworpen door kunstenaar Dré Wapenaar. Logeren in een pit, dat is back to basics: gezellig samen de ronde matras delen, ‘s avonds lekker bijpraten aan de barbecue en ’s ochtends voetjes onder de tafel voor een lekker ontbijt.

Datum
  • van 29 juni 2024 tot 31 augustus 2024
Prijs
4 personen 145 EUR; 3 personen 140 EUR; 2 personen 120 EUR
Pitkamperen

Een tent is geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen.

Waar?

Dit jaar kan je de boom in op twee verschillende locaties: het kasteeldomein van Westmalle en Park Franciscanessen in Wuustwezel. Twee prachtige en totaal verschillende domeinen. Aan jou de (hartverscheurende) keuze.

Park Franciscanessen

Het park van de Franciscanessen is een patchwork van dreven, weilanden en bossen. Her en der stuit je op religieuze beelden. Meer dan 100 jaar lang werden er in de kloostergebouwen op het domein missiezusters opgeleid en uitgestuurd over de hele wereld. Hier vind je de boompitten langs de impressionante Allée du Sacre Coeur die uitkomt op een levensgroot beeld van het Heilig hart. Ontwaak op dit mysterieuze domein en ontdek het verleden van de zusters of ga op verkenning in de weidse (heide)landschappen van Wuustwezel.