Vacatures bij provincie Antwerpen

Je bent op zoek naar een boeiende job in een veelzijdige organisatie? Dan ben je bij de provincie Antwerpen aan het goede adres.

Als medewerker van de provincie Antwerpen krijg je maximale kansen om je te ontplooien binnen een organisatie die oog heeft voor diversiteit en gelijke kansen. Jouw talent krijgt bij ons alle ruimte.

Banner_koepelwebsite

 

Als streekbestuur werkt de provincie Antwerpen voor alle inwoners op haar grondgebied. Ze is bovendien de schakel tussen de gemeentebesturen (bv. met de fietsostrades), de federale en de Europese overheden.

Met meer dan 80 verschillende diensten en instellingen stelt de provincie Antwerpen verschillende specialisten tewerk: laboranten, stielmannen, administratief medewerkers, architecten, ingenieurs, … De kans is groot dat er een vacature is die bij jou past.

In je dagelijkse leven ontmoet je ‘de provincie’ vaker dan je denkt. Je kent vast onze groendomeinen (bv. Het ZilvermeerDe NekkerDe Schorre) of onze provinciale scholen (bv. PIVA).

Andere diensten werken achter de schermen, zoals de dienst Integraal Waterbeleid die onze waterlopen onderhoudt.

Elke dienst heeft zijn eigen takenpakket maar we werken samen om van de provincie Antwerpen een fijne plek te maken om te werken en te leven.

Overtuigd? Neem dan vlug een kijkje in het vacature aanbod en dan hopen we jou snel te ontmoeten tijdens één van onze selectiedagen.