Loonsimulator

De provincie Antwerpen is een aantrekkelijke werkgever omdat zij toegankelijk is voor mensen met allerlei opleidingen en studieniveaus.

Mag je starten in de functie? Dan kan je een loonsimulatie aanvragen bij de personeelsdienst. Zij bezorgen een berekening op maat, gebaseerd op jouw anciënniteit en de specifieke functie waarvoor je solliciteert.

Wil je zelf al aan de slag? Met de loonsimulator kan je je bruto- en nettoloon berekenen door een aantal vragen te beantwoorden.

Hoe ga je tewerk?

Elke vacature bij de provincie vermeldt het minimale brutoloon en de loonschaal van de functie. Vul in de loonsimulator deze loonschaal in (bijvoorbeeld A1a), kijk naar jouw voorgaande ervaring, vul aan met een aantal persoonlijke gegevens (o.a. het aantal kinderen ten laste) en bereken hoeveel jij bij de provincie zal verdienen.

Wat berekent deze loonsimulator?

  • loon (bruto en netto)
  • fietsvergoeding (heen en terug)
  • maaltijdcheques

Deze berekening houdt geen rekening met je vakantiegeld en je eindejaarstoelage.

Belangrijk: Loonberekening is een complexe materie en onderhevig aan periodieke aanpassingen in de wetgeving. Houd er dus rekening mee dat dit slechts een simulatie is. Het berekend resultaat is niet bindend.