Vertelfeest Rivierenhof 2021

Grote oogjes en rode oortjes op het tweejaarlijkse vertelfeest aan het Sprookjeshuis

Status
Datum
  • zondag 19 september 2021 van 13 uur tot 18 uur
Prijs
0
Uiterste inschrijfdatum
zaterdag 18 september 2021

 

Gratis evenement voor iedereen tussen 4 en 104 jaar

Op zondagnamiddag 19 september 2021 is het opnieuw feest in het Rivierenhof! Het Sprookjeshuis Rivierenhof nodigt een bonte bende vertellers, woordtovenaars en muzikanten uit. Tussen de bomen rond het Sprookjeshuis brengen ze de wilde, onbegrensde wereld van de verbeelding tot leven. Kom dus zeker eens kijken en luisteren, het feest is gratis en begint om 13 uur. Afsluiten doen we met een prachtige vliegershow. Reserveer snel!

Feest van de verbeelding

Op de weide bij het Sprookjeshuis staat op 19 september 2021 een podium waarop de beste vertellers het publiek vermaken met wonderlijke verhalen. Niels Brandaan, Tom Van Outryve en muzikant Stijn Bastijns, Fred Versonnen, Katelijne Billet, Mia Verbeelen en Tine Vandenbussche zijn alvast van de partij.

De voorstellingen zijn verdeeld over 4 tijdssloten van elk drie kwartier. Per tijdsslot kunnen toeschouwers in veilige omstandigheden het vertelfeest bijwonen. Omdat de plaatsen beperkt zijn, moet je vooraf online reserveren. Heb je gereserveerd maar kom je niet? Geef een ander de kans om deel te nemen! Je kan tickets heel eenvoudig online annuleren (restitueren).

Kom je verkleed als sprookjesfiguur of natuurwezen? Dan wordt het feest vast dubbel zo leuk! Het vertelfeest richt zich op gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, maar ook volwassenen kunnen er voluit het hart ophalen aan verhalen.

Het vertelfeest ‘In de wolken’ wordt prachtig, zorg dat je erbij bent!

Je wordt verwacht:

• op zondag 19 september 2021 van 13 tot 18u per tijdsslot

• omgeving Sprookjeshuis Rivierenhof, dicht bij de Parkweg (omgeving van kasteel Rivierenhof) in 2100 Antwerpen Deurne

• gratis!

• rolstoeltoegankelijk

• vooraf inschrijven noodzakelijk vanaf 2 september: reserveer je plaats(en) en tijdslot er zijn momenteel nog plaatsen beschikbaar voor de eerste en de laatste vertelsessie ... met aansluitend de vliegersshow op de festivalweide.

Volledig programma:

Lees je hier.

Vertelfeest met milieuzorgkwaliteitslabel

De PGRA (Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen), organisator van het vertelfeest ‘In de wolken’, is sinds september 2011 houder van het ISO-14001 label. Dit milieuzorgkwaliteitslabel omtrent duurzame, ecologische bedrijfsvoering vertaalt zich niet alleen in bijvoorbeeld het beperken van drukwerk, doordacht aankoopbeleid of het organiseren van afvalbeheer, het komt ook tot uiting in de thema’s en klemtonen bij activiteiten en de duurzaamheidscriteria die worden gehanteerd. Als bezoeker merkt u de ISO 14001-reflex waarschijnlijk vooral op door de bewuste keuze voor een streekgebonden, biologisch of fairtrade productenaanbod, de extra aandacht voor milieuvriendelijke verplaatsingen (fietsenstalling), gratis toiletten, de afvalarme catering, enz.

Voor volwassenen verwijzen we graag naar de Verhalennocturne. Op zaterdagavond voor het Vertelfeest wordt op dezelfde locatie vertelt door topvertellers Fred Versonnen en Katelijne Billet. Reserveer hier je stoeltje in de verteltent.

Organisator
Sprookjeshuis Rivierenhof