Jaarlijks evenement van Interreg 2 Zeeën

publish date
14.06.2022

Op donderdag 29 en vrijdag 30 september organiseert Interreg 2 Zeeën haar jaarlijks evenement in Den Haag. Ontdek hieronder wat je mag verwachten en schrijf je vandaag nog in. 

Sinds de start in 2014 heeft het Interreg 2 Zeeën-Programma meer dan 800 organisaties ondersteund en vleugels gegeven aan niet minder dan 82 grensoverschrijdende samenwerkingsprojecten.

Het jaarlijkse evenement zet de verwezenlijkingen van de 2 Zeeën-samenwerking in de verf en verkent nieuwe bestemmingen voor de toekomst.

Alle 82 projecten krijgen de kans zich te presenteren in een speciale tentoonstellingsruimte, die ook zal dienen als netwerkforum.

Het evenement zal dus een unieke gelegenheid bieden om de verwezenlijkingen van vandaag te demonstreren en te bespreken, en om meer te weten te komen over hoe nieuwe financieringsmogelijkheden kunnen worden benut om op deze verwezenlijkingen voort te bouwen.

Of je nu een 2 Zeeën-projectpartner vertegenwoordigt of een organisatie die geïnteresseerd is in toekomstige samenwerking, we nodigen je van harte uit om zich in te schrijven en u voor te bereiden om samen nieuwe hoogtes te bereiken!

Praktische info

Wanneer? 29 en 30 september (van lunch tot lunch)

Waar? Fokker Terminal in Den Haag (Nederland)