Kom jij naar het EFRO lanceringsevent op 14/9 in Gent?

05.07.2022

Ook EFRO Vlaanderen organiseert een event om de nieuwe programmaperiode af te trappen. Dit event gaat door op woensdag 14 september 2022 in het Wintercircus in Gent.

Ontdek wat het EFRO-programma voor jou te bieden heeft, kom meer te weten over boeiende projecten die de voorbije jaren gerealiseerd werden en ontmoet er het team achter EFRO Vlaanderen en vele andere stakeholders.

12.30 - 14 uur: Onthaal en bezoek projectenexpo

Vanaf 14 uur:

• Intro Mark Andries, administrateur-generaal Agentschap Innoveren & Ondernemen
  • In gesprek met minister Brouns, Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw
  • Nieuwe EFRO en Interreg programma's in een notendop
  • Een blik vanuit het veld. Panelgesprek over Europese kansen en opportuniteiten.
  • Slotwoord en lancering eerste oproepen, Werner Van den Stockt, hoofd Beheersautoriteit EFRO
  • Netwerkdrink en bezoek projectenexpo

Het event focust op de inhoudelijke presentatie van het nieuwe programma. Voor praktische modaliteiten zoals bijv. projectindiening, de nieuwe EFRO-applicatie, rapportering en kostendeclaratie en een gedetailleerde toelichting over de inhoud van de eerste projectoproepen verwijzen we jou graag door naar de provinciale roadshow die in de loop van oktober op 5 locaties georganiseerd wordt. Die voor provincie Antwerpen gaat door op 6 oktober 2022 in het Provinciehuis.