Schrijf je in voor het Go Live event van Interreg Vlaanderen-Nederland

publish date
01.07.2022

Na ruim twee jaar afstand bewaren willen we dringend elkaar weer opzoeken. Ook over de grens. We zijn dan ook verheugd je te mogen uitnodigen op het publieksevent ‘Verleg de grens’ van Interreg Vlaanderen-Nederland op dinsdag 27 september in Thor Central te Genk. En grenzen zijn we al volop aan het verleggen: de nieuwe programmaperiode Interreg VI is ondertussen van start gegaan en in het najaar staat oproep 2 al in de steigers.

Op het Go Live event krijg je praktische tips over het aanmelden en uitvoeren van een project, zoomen ze in op de subsidiemogelijkheden voor bedrijven en krijg je de nodige inspiratie ingefluisterd rond participatie en projectcommunicatie. Daarnaast kan je een tête-à-tête boeken met iemand van het Interreg Vlaanderen-Nederland team of kan je neervlijen in een zetel op één van de salonsessies over de thema’s van het nieuwe programma. En niet te vergeten: in navolging van 'Funding: The Future' uit 2019 vindt er ook nu een expositie plaats waar je nieuwe projectresultaten kan proeven, testen en bewonderen en een praatje kan slaan met de vele projectpartners. Het volledige programma ontdek je hier.

Op diezelfde dag vindt in Thor Central ook het slotevent plaats van CrossRoads2 Sustainable Energy: 'Grenzeloos innoveren voor een duurzame toekomst'. Het project stelt d.m.v. getuigenissen en demonstraties haar resultaten voor. Je kan je hiervoor inschrijven via de algemene inschrijflink.