Bezoek ons tijdens de Agridagen!

Proefbedrijf Pluimveehouderij, Hooibeekhoeve en Dienst Landbouw van provincie Antwerpen nemen samen deel aan de Agridagen. De voorbereidingen van de interactieve seminaries pluimvee, rundvee en varkens zijn gestart. Het Proefbedrijf Pluimveehouderij neemt het voorzitterschap van het pluimveeseminarie op zich. Onze collega’s van Hooibeekhoeve zitten het rundveeseminarie voor. Ook onze beursstand krijgt stilaan vorm. Wordt vervolgd! 

Datum
  • vrijdag 16 februari 2024 van 10 uur tot 18 uur
  • zaterdag 17 februari 2024 van 10 uur tot 18 uur
  • zondag 18 februari 2024 van 10 uur tot 18 uur
logo agridagen

Bezoek ons op de beurs

Net als de voorbije jaren bemannen de medewerkers van de provinciale onderzoekscentra Proefbedrijf Pluimveehouderij, Hooibeekhoeve en de centrale Dienst Landbouw samen een hoekstand in beurshal 2. Momenteel krijgt onze beursstand volop vorm. We streven naar een visueel aantrekkelijke beursstand. Je zal in gesprek kunnen gaan met onze gedreven onderzoekers pluimvee, melkvee en voedergewassen en met onze adviseurs land- en tuinbouw.

De Agridagen zijn voor ons de aanleiding bij uitstek om onze lopende projecten voor te stellen, pilootbedrijven te vinden voor ons onderzoek en om onze werking en verwezenlijkingen in de kijker te zetten. We kijken er enorm naar uit om met landbouwers in gesprek te gaan! 

Heb je een vraag?

Dan weet je ons te vinden op de beurs! Er zal op elk moment van de beursdag minstens één expert van Hooibeekhoeve, Proefbedrijf Pluimveehouderij en Dienst Landbouw aanwezig zijn.