Inspiratiesessie voor korteketenproducenten

Van 15 tot 23 mei 2021 gaat voor de 4de keer in Vlaanderen de Week van de Korte Keten door. Het begint een traditie te worden dat we in die week extra aandacht vragen voor de korteketensector. Graag geven we jou op maandagnamiddag 8 maart inspiratie om deze speciale week zelf mee vorm te geven.

Status
Datum
  • maandag 8 maart 2021 van 12.30 uur tot 15 uur
Prijs
gratis
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 4 maart 2021

In een normaal  jaar roepen we steeds de korteketenondernemers op om zoveel mogelijk activiteiten te organiseren. Gezien de gekende situatie zetten we nu maximaal in op de coronaveilige korteketenverkoop. Op maandag 8 maart om 12.30 uur organiseren het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) en de vijf Vlaamse provincies een interessante inspiratiesessie.

Programma

  • verschillende korteketenondernemers (Bart Mostaert van l’Heritage, Mieke Aertsen van Het Boerenijsje, Martine Kinnart van Melkerhei) vertellen vanuit hun ervaringen. Na de inspirerende getuigenissen wordt de groep opgesplitst per provincie en krijg je een toelichting van jouw provinciaal aanspreekpunt. 
  • Denktank korteketenbeleid provincie Antwerpen: wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en noden!
  • Provinciale initiatieven in aanloop naar en tijdens de Week van de Korte Keten in 2021. 

Benieuwd naar deze online inspiratiesessie over de Week van de Korte Keten 2021 met break-outrooms waarin je specifieke provinciale informatie krijgt? Schrijf dan zeker in voor 4 maart om 12 uur.

KorteKeten_Emailsignature_626x2182021
Organisator
Dienst Landbouw- en Plattelandsbeleid

Volgende van de detaillijst