Nieuwe uitdaging voor inhoudelijk manager Proefbedrijf Pluimveehouderij

01.02.2019

Johan Zoons - inhoudelijk manager van het Proefbedrijf Pluimveehouderij - start op 1 februari 2019 als adviseur intensieve veeteelt binnen de provinciale dienst Landbouw- en Plattelandsbeleid. In deze functie heeft hij de opdracht het provinciale beleid rond intensieve veeteelt te ontwikkelen, te verbeteren en te coördineren. Dit beleid zal zich focussen op de ruimtelijke, maatschappelijke en landschappelijke integratie van de intensieve veeteelt in onze provincie.

Inhoudelijk en operationeel manager

Zo verlaat Johan Zoons na vele trouwe jaren het Proefbedrijf Pluimveehouderij. Wij danken hem voor zijn jarenlange inspanningen voor het Proefbedrijf pluimveehouderij en de pluimveesector.

Zijn taken worden tijdelijk overgenomen door Maarten Puls, departementshoofd Economie, Streekbeleid en Europa van het provinciebestuur.