DocAtlas Turnhout verhuist

publish date
13.11.2020

DocAtlas verhuist naar De Warande. Daar gaan we co-housen met Bibliotheek & Archief Turnhout en Stripgids. Een spannende gebeurtenis waar we met zijn alle al een hele tijd naar uitkijken, maar wat betekent dit voor jou?

Zo ziet onze nieuwe stek er momenteel uit!

DocAtlas sluit een tijdje haar deuren

Vanaf dinsdag 26 januari tot en met zondag 28 februari 2021 sluit docAtlas Turnhout. Wij pakken dan al onze materialen in en verhuizen die naar de nieuwe locatie. Materialen die je op dat moment nog in bezit hebt, worden automatisch met 5 weken verlengd.

Help je mee onze verhuis wat lichter te maken? Kom dan tussen 4 en 22 januari 2021 tot 10 materialen ontlenen en breng ze vanaf 1 maart op onze nieuwe plek terug!

DocAtlas roept op

In februari is het zover: dan verhuizen we! Wat wil jij absoluut mee naar de nieuwe docAtlas verhuizen? En waarom? Ben je bereid jouw verhaal daarbij met anderen te delen? Dan zoeken wij jou! Jawel, allen tegelijk! Laat ons iets weten via docatlasturnhout@provincieantwerpen.be . Als de coronamaatregelen het toelaten mag je op zaterdag 20 februari 2021 je favoriete item persoonlijk naar de nieuwe locatie verhuizen. En dit in een feestelijke stoet samen met met andere liefhebbers van docAtlas, Bibliotheek & Archief en Stripgids!

DocAtlas heropent! Jij komt toch ook?

DocAtlas heropent op 1 maart 2021 op de nieuwe locatie. Je vindt ons vanaf dan in de nieuwe Bib&Archief op de Warande-site. Spring zeker eens binnen tijdens de eerste 2 weken van maart voor een persoonlijke rondleiding en een welkomstgeschenkje

Volgende van de detaillijst