Coronamaatregelen in docAtlas

Afhaaldienst in docAtlas Antwerpen en Turnhout

Coronamaatregelen in docAtlas

DocAtlas biedt momenteel een afhaaldienst op afspraak aan. Je mag maximum 10 materialen lenen, naast de materialen die je ontleende voor de sluiting. We garanderen drie dagen quarantaine voor alle werken die je ontleent.

Scholen of zomerscholen die een materialenkoffer willen ontlenen, doen de aanvraag via het kofferformulier. We contacteren je binnen de 4 dagen per mail.

Afhaaldienst docAtlas Antwerpen

Reserveer je materialen online via het reservatieformulier docAtlas Antwerpen en kom je pakket op afspraak halen. Ophalen kan op dinsdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur.

Afhaaldienst docAtlas Turnhout

Reserveren kan via het reservatieformulier docAtlas Turnhout. Je pakket kun je op een afgesproken tijdsslot ophalen op woensdagnamiddag tussen 13.00 en 16.00 uur. Momenteel kun je enkel materialen van docAtlas Turnhout reserveren.

Automatische verlenging leentermijn

Alle materialen die teruggebracht moesten worden ná 13 maart 2020 werden automatisch verlengd tot en met 29 juni 2020. Ook materialen die normaal gezien vóór 13 maart moesten teruggebracht worden, mag je bijhouden. De boete zal nadien worden berekend tot 13 maart.

Veelgestelde vragen

• Wat doe ik met mijn boeken? Je mag inleveren als je materiaal komt ophalen maar dit hoeft niet. De leentermijn is verlengd tot eind juni.

In docAtlas Antwerpen kan je materialen inleveren op dinsdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Kom via de achteringang: volg het steegje ter hoogte van Provinciestraat nr. 40 helemaal ten einde tot aan de metalen poort, bel naar het nummer dat uithangt op de poort.

In docAtlas Turnhout is inleveren mogelijk op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Deponeer je materiaal bij voorkeur in de grote brievenbus naast de ingang van docAtlas Turnhout.

• Kan ik  materiaal reserveren? Ja. Gebruik het reservatieformulier voor docAtlas Antwerpen of docAtlas Turnhout.
  • Kan ik leeractiviteiten aanvragen? Ja, maar enkel leeractiviteiten (Welkom@docAtlas, Wegwijs@docAtlas en Vorming op maat) die vanaf 1 september 2020 doorgaan.
  • Gaan de leeractiviteiten nog door? Alle leeractiviteiten die gepland waren voor dit schooljaar zijn geannuleerd. Volgend schooljaar zullen we de geannuleerde vormingen opnieuw aanbieden. Ingeschreven deelnemers verwittigen we via e-mail.

We volgen de situatie op de voet en communiceren wijzigingen in deze maatregelen via al onze communicatiekanalen. Had je nog een andere vraag? Je kunt ons bereiken via docatlas@provincieantwerpen.be.