Dienstverlenging zomer 2020

04.06.2020
Tijdelijke toegang via de achteringang

ZOMERSLUITING

We sluiten tijdens de zomervakantie de deuren vanaf maandag 13 juli tot en met maandag 17 augustus. Tijdens deze sluiting is het niet mogelijk materialen in te leveren. Ook niet via de balie in Atlas of via de brievenbus in Turnhout.

DOCATLAS ANTWERPEN

Na de zomersluiting van 14 juli tot en met 17 augustus zijn we in Antwerpen terug open volgens de normale openingsuren: van dinsdag tot donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Inleveren of ophalen kan ENKEL tijdens deze momenten. Materialen binnenbrengen via de atlasbalie op maandag kan momenteel dus NIET.

OPGEPAST: We blijven voorlopig toegankelijk via de achteringang (zie plannetje). Tijdens schoolvakanties is docAtlas op dinsdagmiddag open tot 17 uur en niet tot 19 uur.

Zoek op voorhand op welke materialen je graag wil ontlenen, onze bezoekerspc’s zijn nog niet beschikbaar. Kom liefst alleen, raak niet teveel aan en beperk je bezoek tot 30 minuten. Het dragen van een mondmasker is tijdens je bezoek verplicht.

Reservaties verlopen via het digitaal reservatieformulier of telefonisch.

Wil je graag advies? Stuur je vraag naar docatlas@provincieantwerpen.be.

DOCATLAS TURNHOUT

Van 14 juli tot en met 17 augustus is docAtlas Turnhout gesloten. Na de sluiting zijn wij open op dinsdag en woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.30 en 17.30 uur.

Zoek op voorhand op welke materialen je graag wil ontlenen, onze bezoekerspc is nog niet beschikbaar. Kom liefst alleen, raak niet teveel aan en beperk je bezoek tot 30 minuten. Het dragen van een mondmasker is tijdens je bezoek verplicht.

Reservaties verlopen via het digitaal formulier of telefonisch. Ook materialen uit Antwerpen kan je vanaf nu weer reserveren om in Turnhout op te halen.

Wil je graag advies? Stuur je vraag naar docatlasturnhout@provincieantwerpen.be.