DocAtlas Turnhout is verhuisd

publish date
19.03.2021

DocAtlas Turnhout bevindt zich niet langer op de Grote Markt! Vanaf maandag 22 maart gaan we samenhuizen Bibliotheek & Archief Turnhout en Stripgids in De Warande.

Eindelijk is het zover! DocAtlas Turnhout mag op de nieuwe locatie in de Warande haar deuren openen. Deze nieuwe locatie brengt nog twee nieuwigheden met zich mee: nieuwe openingsuren en een gloednieuwe zelfuitleen!

ūüēí Ruimere openingsuren dankzij de zelfuitleen

De nieuwe zelfuitleen maakt het mogelijk om tijdens onze  ruimere openingsuren ook materialen in te leveren en te ontlenen als we er zelf niet zijn. Kom langs tijdens de openingsuren met advies en test samen met ons de zelfuitleen uit.

Reservaties/koffers ophalen, lid worden of lidgeld vernieuwen, boetes betalen en koffers inleveren kan enkel tijdens de openingsuren met advies.

ūü¶† Corona

We deden het liever niet, maar het blijft onvermijdelijk... Corona zorgt er voor dat we maximaal 80 bezoekers mogen toelaten in het gebouw. Wanneer dat maximum aantal is bereikt, zal er een rood signaal te zien zijn op het scherm aan de ingang. Dat betekent dan dat je even moet wachten voor je docAtlas en/of Bibliotheek & Archief Turnhout kunt bezoeken.

ūüéĀ Welkomstgeschenkje

Voor alle fans van docAtlas hebben we een lekker en milieuvriendelijk welkomstgeschenkje klaar gezet. Spring zeker eens binnen tijdens de openingsuren met advies. Je krijgt dan naast dat geschenkje een enthousiaste rondleiding.

docAtlas Turnhout wordt ondersteund door de stad Turnhout