Gewijzigd prijsbeleid vanaf 1 september 2019

publish date
19.08.2019

Met de start van dit schooljaar voert docAtlas een aantal prijswijzigingen in. Lees hier wat deze precies zijn en ontdek of deze wijzigingen misschien wel in jouw voordeel zijn.

Gratis lidmaatschap voor studenten lerarenopleiding

Vanaf 1 september 2019 krijgen studenten lerarenopleiding gedurende 1 jaar een gratis lidmaatschap bij docAtlas. Ook bestaande docAtlasleden die een lerarenopleiding aan het volgen zijn kunnen van dit voordeel genieten. Je toont ons je studentenkaart en dan ben je een jaar lang gratis lid!

Reserveren

Reserveren van materiaal kan nog steeds telefonisch of via e-mail. We sturen jou een bericht wanneer het materiaal beschikbaar is. Vanaf dat moment heb je twee weken de tijd om het gereserveerde materiaal op te halen of te annuleren. Indien je het materiaal niet binnen deze termijn ophaalt of tijdig annuleert (telefonisch, via e-mail of aan de balie), rekent docAtlas een boete van 1€ per titel aan. Vergeet dus niet ons op de hoogte te brengen wanneer je het materiaal niet kunt komen ophalen! Zo blijft ons materiaal wel ontleenbaar voor andere leners.

Te laat?

Verlengen kan een keer voor een periode van 4 weken indien niemand anders het materiaal reserveerde. Breng je je materialen niet tijdig terug, na de reguliere leentermijn van 4 weken? Dan bedraagt de boete voortaan 0.20€ per titel per dag te laat. 

Welkom of Wegwijs@docAtlas

DocAtlas ondersteunt het brede onderwijsveld niet enkel met een ruim aanbod aan relevant educatief materiaal. Er is ook een gevarieerde selectie aan vormingen, workshops en leeractiviteiten. Deze kunnen zowel door docAtlas zelf als door partners worden gegeven. Bedwing je nieuwsgierigheid niet en bekijk hier onze vormingen in open aanbod. De vormingen die door docAtlasmedewerkers zelf worden gegegen en gericht zijn op groepen die onze collecties of een bepaald thema beter willen leren kennen, zijn de Welkom en de Wegwijs@docAtlas. Beide vormingen kosten voortaan 15€ per sessie en kun je aanvragen door de gelinkte formulieren in te vullen.