Vormingsaanbod 2021-2022

publish date
18.08.2021
Onze partners

Open aanbod

DocAtlas stelde voor dit schooljaar opnieuw een gevarieerd en uitgebreid vormingsaanbod samen. Variatie vind je zowel in de thema’s van de leeractiviteiten als in het soort vorming: sessies behandelen thema’s zoals onder andere welbevinden van (ex-)OKAN-leerlingen, de nieuwe eindtermen burgerschapscompetenties of taaldenkgesprekken.

Online je deskundigheid bevorderen bleek voor velen een voordeel van de corona-ellende. DocAtlas zorgde er dan ook voor dat heel wat vormingen (opnieuw) digitaal kunnen plaatsvinden. Maar niet getreurd voor wie het leren, samen, mét en ván anderen, tussen de materialen heeft gemist! Leeractiviteiten op locatie in docAtlas Antwerpen of Turnhout staan zoals vanouds op het programma voor directieleden, pedagogisch begeleiders, ondersteuners, leerkrachten en coaches.

Het volledige vormingsaanbod vind je op onze website. Nieuw is de mogelijkheid om het aanbod te filteren op doelgroep óf op thema. En niet te vergeten de nieuwe samenwerkingen met VOCVO en de Luisterpuntbibliotheek. Dankzij deze partnerschappen bevat ons aanbod heel wat extra (gratis) leeractiviteiten zoals:

Voor wie graag een papieren overzicht heeft maakten we onderstaande affiches:

Lijkt het je wel wat deze affiche(s) bij jullie op het prikbord zien hangen? Vul dit formulier in tot 20 september en we sturen ze je graag toe!

Aanbod voor groepen

Leren@docAtlas in groep blijft mogelijk. Een Welkom@docAtlas, een Wegwijs@docAtlas (of een combinatie van beide) kunnen we fysiek in docAtlas Antwerpen of Turnhout organiseren. We blijven de richtlijnen wat betreft afstandsregels op de voet volgen. Een digitaal alternatief is beschikbaar voor grote groepen indien de nodige afstand niet gegarandeerd kan worden. Ben je eerder op zoek naar een vorming op maat van jouw groep? Vul tijdig het aanvraagformulier in en docAtlas gaat op zoek naar een passende begeleider.