Vormingsaanbod 2022 - 2023

publish date
05.09.2022

Open aanbod 2022 - 2023

Ons vormingsaanbod met fysieke en digitale leeractivititeiten rond taal, welbevinden en burgerschap is er ook dit jaar om jou en je collega's te ondersteunen. Bij docAtlas kunnen directie, leerkrachten, pedagogisch begeleiders, coaches, ondersteuners...tussen de leermiddelen of vanop afstand leren van en mét elkaar. 

Nieuw zijn onder andere onze vormingen in samenwerking met DJAPO:

Op de website kun je filteren op doelgroep en/of thema. Handige overzichtsaffiches per doelgroep vind je onderaan deze pagina.

 

Vormingsaanbod voor groepen

Leren@docAtlas in groep blijft mogelijk. Een Welkom@docAtlas, een Wegwijs@docAtlas (of een combinatie van beide) kunnen we fysiek in docAtlas Antwerpen of Turnhout organiseren. Ben je eerder op zoek naar een vorming op maat van jouw groep? Zoek je nog naar een programma voor jouw pedagogische studiedag? Vul tijdig het aanvraagformulier in en docAtlas gaat op zoek naar een passende begeleider.

Week van de Leerkracht: gratis e-learnings

Een primeur! Dit jaar zet docAtlas in op korte, gratis video's rond thema's zoals meertaligheid, onthaal van anderstalige nieuwkomers en zelfzorg. Ideaal om samen met je team te bekijken als inspiratie voor bepaalde acties die jullie op school willen ondernemen.

Meer informatie volgt in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Schrijf je in en blijf op de hoogte.