Dienst Landbouw zoekt jobstudenten

28.04.2021

De dienst Landbouw zoekt een jobstudent die in september 2021 een uitgebreide omgevingsanalyse kan maken van de landbouw in onze provincie en in het bijzonder van de Kempen. In juni of juli halen we graag een video- en fotograaf aan boord om het project Voedsel+Dorp in beeld te brengen. Iets voor jou? Lees dan verder hieronder.

Foto- en videograaf gezocht

Maak je graag foto's en video's en ben je beschikbaar in de maand juni of juli? Voor het project Voedsel+Dorp hebben we beeldmateriaal nodig van stadslandbouw en initiatieven die werken rond eetbaar groen in onze steden en gemeenten. Hiervoor zal je contact leggen met organisaties die projecten uitvoeren met steun van de provincie Antwerpen, gemeenten of particulieren. Je maakt mooi beeldmateriaal en kan het eventueel ook zelf bewerken. Als je interesse hebt voor deze functie, solliciteer dan voor 17 mei. Alle info vind je in de vacature hieronder. Veel succes!

Is landbouwanalyse jouw ding?

Zoek je nog een studentenjob in september en heb je zin om een omgevingsanalyse te maken van de landbouw in de provincie Antwerpen én een deelanalyse specifiek voor de Kempen? Hiervoor zal je cijfers en figuren over landbouw verzamelen, verwerken en in een overzichtelijk rapport gieten. Kennis van ArcGIS, GeoPunt Vlaanderen, provincies.incijfers.be en Statistiek Vlaanderen is een stevig pluspunt. Voor deze vacature kan je solliciteren tot en met 15 juni 2021. Tot binnenkort?