Speurneuzen op speurtocht

Het eerste en tweede leerjaar gaan op een belevende speelse manier op pad. Ontdekken, vertellen, samenwerken, ervaren en directe beleving staan hierbij centraal. 

Datum/uur
  • van 28 september 2020 tot 20 november 2020
Doelgroepen
  • BuO Leerzorg

  • Lager onderwijs

Prijs

Gratis

Zijn je leerlingen goede sporenzoekers? In deze actieve wandeling richten we al onze zintuigen op dierensporen. Welk spoor is van een eenhoorn, van een specht, van een ree, van een … Kom deze herfst met je klas naar Hertberg en kom het allemaal te weten! 

Speurneuzen op Sporentocht is een speelse belevingswandeling. De leerlingen maken kennis met veel dierensporen (en dieren) in Hertberg. Ze leren zich camoufleren, sporen herkennen en speuren het hele bos door!   

Deze wandeling vertrekt aan het ontvangstplein tegenover Mie Maan, Diestsebaan 28 (Herselt).

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Aangepaste speel- en regenkledij is noodzakelijk. Stevige stapschoenen of laarzen zijn altijd goed.

De wandeling duurt 2u en start om 9u30 of 13u00. 

De herfstwandelingen staan gepland van 28 september tot en met 20 november 2020. De inschrijvingen starten op 2 september om 12u 's middags.

Categorie

Uitstap - Studie- of schoolreis

Toegankelijkheid

  • gepaste parkeerplaatsen
  • Aangepaste toiletten
  • De groene wandelroute (3,5 km) is verhard met dolomiet en toegankelijk bij alle weersomstandigheden, ook voor mensen met een rolwagen.
 

Volgende van de detaillijst