Vertelling in het Sprookjeshuis

Deze activiteit staat voor 2024 - 2025 nog niet in de boekingskalender.

Doelgroepen
  • Lager onderwijs

Prijs

Gratis


Het Sprookjeshuis in het Rivierenhof spreekt tot de verbeelding van vele bezoekers. Het huisje staat er al meer dan 100 jaar. Sinds 1982 komen er scholen en families naar het oude wachtershuisje om hun fantasie te laten prikkelen door de verhalen van de vertellers.

Het Provinciaal Groendomein Rivierenhof zoekt nu partners om dit magische huisje mee uit te baten. Potentiële kandidaten stellen een aanbod voor dat past binnen de visie en look and feel van het Sprookjeshuis. Van overheidsinstantie tot profit-organisatie, van zelfstandige verteller tot creatieve vzw … Iedereen met een missie rond cultuur, natuur en/of educatie komt in aanmerking. De toekomstige partner zal een aanbod in het Sprookjeshuis verzorgen van bij voorkeur een 100-tal dagen per jaar of meer. Starten is mogelijk vanaf november 2024. Het aanbod moet creatief, origineel en kwaliteitsvol zijn en een breed publiek aanspreken.

Kandidaten sturen hun voorstel en motivatie uiterlijk 19 augustus 2024 naar sprookjeshuis@provincieantwerpen.be. De voorstellen worden beoordeeld op de meerwaarde die je brengt voor de gemeenschap, het businessplan en de inpasbaarheid binnen het Sprookjeshuis en het park.