Terra Nova: Schattenjacht Rivierenhof zomerzoektocht 2019

Kraak de code en vind de verborgen schat!

Datum
  • van 14 juni 2019 tot 15 september 2019
Prijs
€ 5

 

Vakantie dicht bij huis

Ook dit jaar verrast provinciaal groendomein Rivierenhof jou met een boeiende en gevarieerde zomerzoektocht. Daarbij ontdek je de mooie hoekjes van het park en leer je bij over de geschiedenis van het domein.

 

Schatten begraven is van alle tijden

Bij deze zoektocht heeft iemand iets kostbaars begraven en is het aan jou om uit te zoeken wie de schat verborg en waar. Door middel van foto's en letters, los je onderweg zoekvragen op. Wie de code kraakt, vindt de schat van het Rivierenhof.

Met of zonder kinderen (niet voor kleuters) biedt de zoektocht van 4,8 km gegarandeerd ongeveer een halve dag (op wielen) tot een dag (te voet) speurplezier in het park. De schattenjacht kun je ook combineren met een bezoek aan de Kinderboerderij (gesloten op vrijdag en zaterdag), de speeltuin, de minigolf of het doolhof ernaast.

De zoektocht loopt van 14 juni tot en met zondag 15 september 2019. Een schattenjachtbrochure kost 5 euro en is te koop aan het startpunt bij de domeinwachters van het Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne of via www.terranova.be  

 

Meer info nodig?

De domeinwachters van het Rivierenhof staan je graag te woord via T 03 360 52 18.

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Rivierenhof