Sprookjes op Zondag

Kom je verwarmen aan onze verhalen!

Status
Datum
  • van 6 januari 2019 tot 22 december 2019
  • Enkel op zondag
Prijs
€ 5


Het Sprookjeshuis is de ontmoetingsplaats voor gretige oortjes en twinkelende oogjes.

Iedere zondag neemt een verteller je mee op een wonderlijke tocht doorheen het sprookjeshuis in het Rivierenhof. Elke kamer zit vol verrassingen en dompelt je onder in een andere sfeer. Je luistert naar verhalen en sprookjes tot je oren er warm van worden.

Iedereen is welkom: jong en oud vanaf zes jaar. Kinderen jonger dan tien jaar moeten begeleid zijn door een volwassene.

De vertellingen gaan door op zondag van 14u tot 15.30 uur. Om 13.45 uur is het verzamelen geblazen bij de stenen bank voor het Sprookjeshuis. (met uitzondering van de zomervakanties en ook op zondag 23 en zondag 30 december 2018)

Deelnemen kost 5,00 euro per persoon.

Het Sprookjeshuis ligt in het provinciaal groendomein Rivierenhof in Deurne (2100 Antwerpen). Je vindt het aan de Parkweg (de centrale wandeldreef) vlakbij kasteel Rivierenhof. Door de beperkte ruimte in het Sprookjeshuis mogen er maximaal 25 luisteraars binnen.

Wens je exclusief met jouw groep naar de vertellingen te luisteren? Dat kan vanaf 100,00 euro/voorstelling (bij max. 20 deelnemers), vermeerderd met telkens vijf euro per bijkomende deelnemer tussen de 20e tot max. 25e persoon.

Reserveren doe je best enkele weken op voorhand:

telefonisch: 03 327 35 00 op werkdagen van 9 tot 17 uur
per e-mail: educatie.antwerpen@provincieantwerpen.be
via het online inschrijfformulier
In het Sprookjeshuis is sanitair voorzien maar het huisje zelf is jammer genoeg niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Eten en drinken is niet toegestaan. Je kunt een hapje op maat reserveren in het nabijgelegen restaurant Kasteel Rivierenhof (T 03 324 21 00).

Inspiratie nodig voor een aanvullende activiteit op zondag? Op onze facebookpagina vind je leuke tips!

 

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Rivierenhof

Volgende