Activiteitenbrochure 2018

11.01.2018

Een jaar boordevol leuke en leerrijke belevenissen

Ook in 2018 verrassend veel te doen

in het Rivierenhof - Hof van Leysen - Vrieselhof - Kesselse Heide

De nieuwe is gearriveerd!

Eindeloos veel inspiratie voor leuke en leerrijke activiteiten, dat vind je in de gloednieuwe activiteitenbrochure van de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (PGRA).

Verrassend veelzijdig

“Het aanbod van de provinciale groendomeinen is plezant, vaak educatief en zeer divers”, vertelt gedeputeerde Jan De Haes. “We richten op een breed publiek en willen de mensen stimuleren om naar buiten te komen om zowel de groendomeinen als hun uitgebreide waaier aan activiteiten te ontdekken.” Sportievelingen, mensen met groene vingers, kindjes die graag dieren aaien, liefhebbers van rozen, sprookjesfans … wie wil genieten, vindt in het grote aanbod vast iets naar z’n meug.

Kom je brochure afhalen bij de domeinwachters of lees online

Dit boekje boordevol plezierige activiteiten kun je gratis afhalen elke dag tussen zonsopgang en zonsondergang in de provinciale groendomeinen Rivierenhof (Deurne), Vrieselhof (Ranst) en Kesselse Heide (Nijlen).

Je kan de activiteitenkalender ook online lezen op de homepagina’s van het Rivierenhof, Hof van Leysen, Vrieselhof of Kesselse Heide.

Kom gezellig buiten, want ook in 2018 valt er weer veel te beleven. Graag tot binnenkort!