Inspiratiesessie plattelandssubsidies: open ruimte

Heb je een goed idee voor het versterken, vernieuwen of verduurzamen van jouw stukje platteland? En heb je veel zin om daar samen met anderen uitvoering aan te geven? Voor bewoners, ondernemers, organisaties en lokale besturen in de provincie Antwerpen zijn er verschillende subsidieprogramma’s platteland gefinancierd door de provincie, Europa en Vlaanderen. Wil je weten binnen welk plattelandsprogramma jouw idee past? Volg dan onze inspiratiesessies en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Status
Inschrijvingen afgesloten
Datum
  • woensdag 24 februari 2021 van 13 uur tot 15 uur
Prijs
gratis
Uiterste inschrijfdatum
dinsdag 23 februari 2021

Laat je inspireren

In de week van 22 tot 26 februari 2021 inspireren en informeren RURANT vzw en de provinciale dienst Platteland je tijdens verschillende online infosessies. Elke sessie heeft dezelfde ingrediënten: een woordje uitleg van gedeputeerde Kathleen Helsen, inspirerende cijfers over uitdagingen, bestaand beleid en filmpjes en getuigenissen van eerder goedgekeurde projecten. Na de sessies ben je klaar om zélf aan de slag te gaan en te komen tot een goed plattelandsproject! 

Project indienen?

Wil je een project indienen? Volg dan zeker de sessie op maandag! In welke fase jouw idee zich bevindt, maakt niet uit. De thematische sessies op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen jouw ideeën nog beter laten opborrelen en rijpen. 

Samengevat

• maandag 22/2/2021, 13 – 15 uur: inspiratiesessie 1: algemene introductie tot de plattelandssubsidies

• dinsdag 23/2, 13 – 15 uur: inspiratiesessie 2: veerkrachtige dorpen

• woensdag 24/2, 13 – 15 uur: inspiratiesessie 3: open ruimte

• donderdag 25/2, 13 – 15 uur: inspiratiesessie 4: korte keten & lokale landbouw

• VOLZET: vrijdag 26/2, 9 - 16.30 uur: projectidee pitchen: kies jouw moment!

RURANT_logo banner leader.indd
Organisator
Dienst Landbouw- en Plattelandsbeleid