VOLZET: Pitch je plattelandsidee!

Heb je een goed idee voor het versterken, vernieuwen of verduurzamen van jouw stukje platteland? En heb je veel zin om daar samen met anderen uitvoering aan te geven? Voor bewoners, ondernemers, organisaties en lokale besturen in de provincie Antwerpen zijn er verschillende subsidieprogramma’s platteland gefinancierd door de provincie, Europa en Vlaanderen. Wil je weten of jouw idee haalbaar is? Stel het dan voor aan de subsidiecoördinatoren en krijg meteen feedback! Op 26 februari zijn alle momenten volzet, via platteland@provincieantwerpen.be maak je een afspraak op een andere dag!

Status
Inschrijvingen afgesloten
Datum
  • vrijdag 26 februari 2021 van 09 uur tot 16.30 uur
Prijs
gratis
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 18 februari 2021

Laat je inspireren

In de week van 22 tot 26 februari 2021 inspireren en informeren RURANT vzw en de provinciale dienst Platteland je tijdens verschillende online infosessies. Na een algemene introductie over de verschillende subsidieprogramma´s (Omgevingskwaliteit, Platteland+ en LEADER) op maandag, volgen er in de daaropvolgende dagen thematische sessies over open ruimte, veerkrachtige dorpen, korte keten en lokale landbouw.

Pitch je idee op vrijdag 26/2

Geïnspireerd? Pitch dan je eigen idee en krijg meteen feedback van de subsidiecoördinatoren. Dit idee mag nog ruw en onaf zijn. Na de inspiratieweek heb je nog tijd om het verder uit te werken. Kies jouw moment op vrijdag 26/2 en vat op het inschrijvingsformulier je idee samen in drie woorden. Op vrijdag 26 februari zijn alle momenten volzet, via platteland@provincieantwerpen.be maak je een andere afspraak!

Project indienen?

Wil je een project indienen? Volg dan zeker ook de sessie op maandag! In welke fase jouw idee zich bevindt, maakt niet uit. Ook de thematische sessies op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen jouw ideeën nog beter laten opborrelen en rijpen. 

Samengevat

• maandag 22/2/2021, 13 – 15 uur: inspiratiesessie 1: algemene introductie tot de plattelandssubsidies

• dinsdag 23/2, 13 – 15 uur: inspiratiesessie 2: veerkrachtige dorpen

• woensdag 24/2, 13 – 15 uur: inspiratiesessie 3: open ruimte

• donderdag 25/2, 13 – 15 uur: inspiratiesessie 4: korte keten & lokale landbouw

• VOLZET: vrijdag 26/2, 9 - 16.30 uur: projectidee pitchen: kies jouw moment!

RURANT_logo banner leader.indd
Organisator
Dienst Landbouw- en Plattelandsbeleid

Volgende van de detaillijst