Eerste focusgroep MobiO'Mite

Voor het project MobiO'Mite zijn we op zoek naar korte keten-bedrijven die willen meewerken en betrokken worden bij onderzoek naar natuurlijke bestrijdingsmethoden van de rode vogelmijt in mobiele kippenstallen. Op maandag 1 juli kan je deelnemen aan de eerste online focusgroep binnen het project. Schrijf snel in door een mail te sturen naar onderzoeker Hanne Nijs.

Status
Datum
  • maandag 1 juli 2024 van 20 uur tot 21 uur
Prijs
gratis

MobiO’Mite: Natuurlijke bestrijding van rode vogelmijt in mobiele kippenstallen

Voor het MobiO’Mite project zijn we op zoek naar geïnteresseerde korte keten-bedrijven die willen betrokken worden in het onderzoek naar natuurlijke bestrijdingsmethoden van de rode vogelmijt in mobiele kippenstallen. Op maandag 1 juli 2024 kan je deelnemen aan een eerste online bijeenkomst. Tijdens een focusgroep overlopen we welke natuurlijke bestrijdingsmiddelen voorhanden zijn (de baroMIJTer) en gaan we samen na welke bestrijdingsmiddelen het meeste potentieel hebben voor mobiele kippenstallen. We bekijken ook op welk bedrijf een praktijkproef kan plaatsvinden met de interessantste natuurlijke producten.

Ben of ken je een korte keten-bedrijf dat geïnteresseerd is om mee te werken aan MobiO’Mite of had je graag wat meer info over het project gekregen?

Neem dan zeker contact op met Hanne Nijs van het Proefbedrijf Pluimveehouderij. De contactgegevens van Hanne vind je hieronder. Na inschrijving voor de focusgroep ontvang je een deelnamelink.

logobalk MobiO'Mite
Organisator
Proefbedrijf Pluimveehouderij vzw