Proefveld assistent Hooibeekhoeve gezocht

23.02.2021

We zoeken voor het provinciaal praktijk- en voorlichtingscentrum voor melkveehouderij, voedergewassen en plattelandsontwikkeling Hooibeekhoeve in Geel, een proefveld assistent. Voel jij je geroepen?

Als proefveld assistent bij Hooibeekhoeve maak je deel uit van een dynamisch team waarbij je actief onderzoek doet naar voedergewassen om samen met je collega’s de landbouwers te helpen bij hun werkzaamheden op het veld.

Takenpakket in een notendop

Bij het onderzoek van Hooibeekhoeve komt veel kijken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van proeven op het veld, bijvoorbeeld:

• Je bent onze persoon ‘op het veld’ en voert niet alleen de proeven uit maar volgt de verschillende proeven verder op, zowel op de Hooibeekhoeve als bij landbouwers;
  • Je staat hierbij in voor de correcte staalnames en waarnemingen van gewassen, bodem, water,… en zorgt voor een correcte dataregistratie om het onderzoek te ondersteunen. Denk hierbij aan grondstalen en plantentellingen (i.f.v. ziektes en plagen);
  • Je houdt hierbij rekening met de geldende protocollen en planningen zoals omschreven in de onderzoeksprojecten;
  • Je werkt nauw samen met de technisch deskundige en de verantwoordelijke projectingenieur om de proeven volgens planning te laten verlopen.

Solliciteer online

Solliciteren kan tot en met zondag 7 maart 2021. Vergeet niet je cv en motivatiebrief in één document op te laden via de jobwebsite van provincie Antwerpen.