Word jij onze nieuwe stalmedewerker pluimvee?

publish date
23.09.2022

Als stalmedewerker pluimvee sta je in voor de verzorging van de dieren, de technische opvolging van de stal en de opvolging van het onderzoek in de stal. Je komt terecht in een team van 11 dierenverzorgers en je werkt nauw samen met enthousiaste collega's, het operationele team en de onderzoekers die je ondersteunen om de verschillende projecten uit te voeren.

dierenverzorger pluimvee Bram Dockx
dierenverzorger pluimvee

Afwisselend takenpakket

  • je voorziet in de basisverzorging van de dieren;
  • je volgt technische stalsystemen mee op en voert herstellingen uit indien nodig (voederinstallatie, drinksysteem, klimaatregeling, weegsystemen,…);
  • je staat in voor de correcte verzameling van de eieren;
  • je voert metingen in het kader van onderzoek nauwkeurig uit en zorgt voor het correct ingeven van data in overleg met de het operationeel team en de onderzoekers;
  • je staat in voor het onderhoud van de gebouwen;
  • je volgt de data mee op uit de stal en geeft onregelmatigheden door aan de het operationeel team en de onderzoekers;
  • je staat in voor correcte berekeningen voor de bestelling van voeders en de correcte oplossing van medicatie in het drinkwater.

Praktisch

Solliciteer ten laatste 9 oktober 2022 via de solliciteerknop. Overtuig ons met een krachtige motivatiebrief en cv waarom deze job jou op het lijf geschreven is.

Praktische proef en competentiegericht interview

De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een praktische proef. Tijdens deze proef testen we de vaardigheden van de kandidaten m.b.t technisch inzicht en ervaring in het werkveld. Om te slagen dien je minstens 50% te behalen. Bij meerdere geslaagden worden de eerste 10 gunstig gerangschikte kandidaten toegelaten tot het volgende selectieonderdeel.

Kandidaten die slagen voor de praktische proef worden uitgenodigd voor een interview met betrekking tot het profiel en de taakomschrijving van de functie, de verworven vaardigheden, evenals de motivatie en de affiniteit met het werkterrein. Dit gedeelte zal plaatsvinden in het Proefbedrijf Pluimveehouderij op 17 oktober 2022.

We bieden je een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aan. Je zal werken in het EVAP Proefbedrijf Pluimveehouderij (Poiel 77, 2440 Geel).