Vacature educatief medewerker

publish date
27.07.2020

Ben jij de coach die de zorgprofessionals van morgen traint?

Voor het Gouverneur Kinsbergencentrum (kortweg het GKC) zijn we op zoek naar educatief medewerker. Sinds 2018 zijn wij hét centrum voor anders leren, anders werken en samenwerken in de zorg. We richten ons op huidige maar ook toekomstige professionals, met focus op eerstelijnszorg en thuiszorg.

GKC beschikt over een ruim gebouw in het groen op Campus Drie Eiken met plaats voor ongeveer 120 werkplekken. Een deel van deze werkplekken wordt ter beschikking gesteld aan onze partners. Daarnaast ontwikkelt GKC projecten ter verbetering van onderwijs en arbeidsmarkt van de zorg. Op dit moment zijn er drie actieve projecten: Kwartier Z, ZORO en EMPOWERCARE.

Maar genoeg over ons.

 

Over jezelf zeg je dat je

Een geboren trainer bent en altijd op zoek gaat naar de beste manier om anderen te laten leren. Simulatieleren, train-the trainer, casussen,… maar ook VR en gamification. Geen methodiek is je vreemd en je zorgt ervoor dat de lessen up to date blijven en feedback wordt geïntegreerd. Je bent niet bang om voor grote groepen te spreken (10 à 20 personen) en ook sociale media heb je onder de knie (website, LinkedIn,…). Ook het schrijven van teksten (en fotomateriaal) voor flyers, brochures en mailings voor de verschillende projecten, zit in je vingers.

 

Je ex-collega’s zeggen dat je

Enorm gemist zal worden. Vooral je inlevingsvermogen en flexibiliteit gaan ze nooit kunnen vervangen. Je hebt een stevig ontwikkeld EQ. In klare taal betekent dat dat je een echt ‘mensen’-mens bent. Dat zorgt ervoor dat jij perfect informatie kunt oppikken zelfs wanneer die niet uitgesproken wordt. Je slaagt er dan ook steeds in om met je doelgroep contact te maken en met hen een ontwikkeltraject op te zetten. Ook door jouw initiatief, was je de beste collega die ze zich konden wensen.

 

Je vrienden zeggen dat je

Een plantrekker bent die zelden of nooit een opdracht te laat zal afwerken. Al van kleins af aan een echte leerkracht bent die als specialist anderen wilt laten groeien en bijleren. Je gaat positief om met diversiteit en mensen voelen zich snel thuis bij jou. Ze weten dat ze ook zonder al te veel woorden begrepen zullen worden. Ongeacht wie er voor je staat, zet jij functies aan de kant om de mensen echt te kunnen zien en begrijpen. 

 

Dit zeggen onze werknemers over ons

Wie bij het GKC werkt, komt terecht in een klein maar gedreven team om gepassioneerd (toekomstige) zorgprofessionals te versterken. Met een team van projectcoördinatoren bouwen we aan een kwalitatief, innovatief educatief aanbod dat zorgt voor nét dat tikkeltje extra. Tussen het groen op de Campus Drie Eiken is het GKC vlot bereikbaar. GKC is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers, ongeacht leeftijd, seksuele geaardheid, etnische afkomst of handicap. Wij streven naar een diverse samenstelling van ons team.

 

Dit vragen wij nog van jou

 • Je bent vertrouwd met innovatieve opleidingsmethodieken, zoals simulatieleren, VR, gamification en je hebt bij voorkeur een bachelor diploma in een pedagogische richting en 1 jaar relevante ervaring. Indien je voldoende ervaring hebt maar geen bachelordiploma in je bezit hebt, nodigen we je uit voor een capaciteitsproef. Als je hiervoor slaagt, kan je verder solliciteren (of je voldoet aan de voorwaarden interne mobiliteit en/of bevordering.)
 • Je hebt notie van zorgtechnische handelingen en hebt geen angst om voor groepen leerkrachten, docenten maar ook opleiders en toekomstige zorgprofessionals te staan.
 • We zijn op zoek naar iemand die overtuigd is dat anders leren, anders werken en samenwerken oplossingen bieden in de zorg. Onze opleidingen zijn voor zorgprofessionals in opleiding (tot en met bachelor niveau) maar ook werkende professionals. We richten ons met name op hun opleiders.

 

Dit krijg jij van ons

 • Diverse kansen om jezelf verder te ontwikkelen, actief mee te werken aan de verschillende projecten, evenementen die binnen het GKC lopen.
 • Je wordt onze “goeroe” voor de uitwerking van de verschillende lesmodules. Je kan inhoudelijk beroep doen op de expertise die binnen het GKC aanwezig is maar aan jouw om te bepalen wat de beste leermethodiek is.
 • Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan de zorg van morgen binnen een organisatie met visie.
 • Indien Nederlands niet je moedertaal is begrijpen we het als je niet foutloos schrijft en voorzien we graag schriftelijke taalondersteuning.
 • We bieden in eerste instantie een contract van bepaalde duur (1 jaar contract) met mogelijkheid tot verlenging. Het is een voltijdse functie, maar 80% of 90% is bespreekbaar.

 

Jouw salaris is gebonden aan de vooropgestelde barema’s die horen bij het niveau van de functie. Deze functie is ingeschaald op Bv-niveau. Je start in salarisschaal B1 en het bruto maandsalaris ligt tussen 2.509,94 en 3.387,70 euro. Bij je aanwerving gaan we na hoeveel jaar relevante ervaring (en anciënniteit bij andere overheden) je in eerdere functies hebt opgebouwd. Die ervaring wordt meegenomen in de berekening van je bruto salaris.

 

Met onze loonsimulator maak je een gedetailleerde inschatting te maken van je bruto- en netto maandsalaris.

Extralegale voordelen

 • gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid gezinsleden aan voordelige voorwaarden aan te sluiten
 • maaltijdcheques van 8 EUR
 • gratis openbaar vervoer voor verplaatsing van en naar het werk
 • fietsvergoeding
 • 36 dagen jaarlijkse vakantie
 • extra legaal pensioen voor contractuele functies
 • diverse opleidingsmogelijkheden
 • personeelskring met uitgebreide sportieve, sociale en familiale activiteiten
 • glijdende werkuren

 

Overtuigd?

Solliciteer nog tot en met 16 augustus 2020 via de rode knop. Overtuig ons met een krachtige motivatiebrief waarom deze job jou op het lijf geschreven is.

De selectiegesprekken zijn voorzien op 21 augustus 2020. Hou deze dag dus zeker vrij in jouw agenda zodat je erbij kan zijn.

 

Succes en wie weet tot binnenkort!

Volgende van de detaillijst