Hooibeekhoeve zoekt een jobstudent

publish date
09.06.2021

Voor de zomer van 2021 werft Hooibeekhoeve een jobstudent aan die graag schrijft, houdt van sociale media en die zijn/haar tanden wil zetten in de lespakketten en het fotoarchief.

Wat zal je doen als jobstudent?

De resultaten uit ons onderzoek maken we onder meer kenbaar via onze website en FB-pagina. Een getalenteerd schrijver kan ons helpen om de stroom aan informatie te verwerken. Kan je info visueel in beeld brengen, des te beter.

Daarnaast onderhouden we ook een website www.bezoekdeboerderij.be die boerderijbezoeken voor scholen en verenigingen promoot. Je mag de webteksten updaten en herschrijven. Tijdens de coronapandemie is er hard gewerkt aan educatieve pakketten. Hieraan dient nog de laatste hand gelegd te worden in functie van de verschillende doelgroepen. Je zal de lespakketten behapbaar maken voor leerlingen van de kleuterklas, lagere school en lager en /of hoger middelbaar. 

Je zal ook ons fotoarchief uitpluizen en sorteren zodat we de foto’s nadien geordend kunnen uploaden in de beeldbank van provincie Antwerpen.

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor communicatie en bent creatief aangelegd. Grafisch onderlegd zijn (kennis van InDesign of andere tools, video’s maken en monteren) is een pluspunt. Je bent in bezit van een rijbewijs B of je kan met de fiets naar de Hooibeekhoeve komen.

Je hebt deze zomer in augustus of september een maand tijd om als jobstudent te werken. Je werkt bij voorkeur van half augustus tot en met half september. 

Verloning

Als jobstudent verdien je 11,99 EUR bruto /uur (11,67 EUR netto/uur). Je hebt ook recht op fietsvergoeding of vergoeding openbaar vervoer.

Hoe stel je je kandidaat?

Stuur voor 28 juni een e-mail met je motivatiebrief en cv.