Vacature AGHRANT: medewerker ontwikkeling en coördinatie Europese projecten

12.11.2019

De vier praktijkonderzoekscentra land- en tuinbouw van de provincie Antwerpen hebben hun krachten gebundeld in het samenwerkingsverband AGHRANT wat staat voor ‘Agricultural and Horticultural Research in the Province of Antwerp’. Met AGHRANT willen het Proefcentrum Hoogstraten (PCH), de Hooibeekhoeve (HH), het Proefbedrijf Pluimveehouderij (PV) en het Proefstation voor de Groenteteelt Sint-Katelijne-Waver (PSKW) innoverende en praktijkgerichte Europese projectvoorstellen realiseren in het kader van Europese (structuur)fondsen.

Jouw functie

Samen met de coördinator van AGHRANT ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van projectvoorstellen. Je rapporteert samen aan de stuurgroep die samengesteld is uit vertegenwoordigers van de praktijkcentra en de Dienst Landbouw- en Plattelandsbeleid van de Provincie Antwerpen.

Je gaat ervoor?

Solliciteren kan tot en met 15 december 2019 en dit door je motivatiebrief en cv te mailen naar HR@proefstation.be. Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Raf De Vis - E raf.de.vis@proefstation.be - T +32 473 538331.