Word jij onze project assistent? Solliciteer nu!

12.09.2022

Als project assistent bij het provinciaal onderzoekscentrum Hooibeekhoeve maak je deel uit van een dynamisch team van onderzoekers, technisch deskundigen en stielmannen die samen al onze projecten tot een goed einde brengen. Tot en met 25 september kan je solliciteren om project assistent te worden en zo mee te timmeren aan de actuele projecten Life ACLIMA, Gras@vies en Automatische onkruidherkenning ter optimalisatie van landbouwteelten.

Wat zal je als project assistent doen?

Algemene taken waaronder:

o Ondersteuning van voorlichtingsactiviteiten op praktisch en communicatief vlak;

o Opbouwen van goede relaties met toeleveranciers en landbouwers in het kader van projectwerking;

o Gegevens verzamelen (bij landbouwers) en deze registreren. Hiervoor leg je de nodige contacten en maak je afspraken;

o Ondersteuning prijsvragen en aanbestedingsdossiers.

Projectspecifieke taken:

o Technische ondersteuning op het vlak van klimaatsturing in de stal, installatie voor de opwaardering van hemelwater, werking rietveld en hergebruik bedrijfsafvalwater;

o Trainen van herkenningsmodel knolcyperus en verificatie in de praktijk;

o Veldwerk zoals herkenning (on)kruiden, tellingen, opbrengstbepalingen, ….;

o Ondersteuning bij opmaak van adviezen voor o.a. graslandbeheer.

Wie zoeken wij?

De ideale project assistent bestaat niet, maar als wij hem/haar mochten samenstellen dan is het iemand die:

- Kennis heeft van melkvee, landbouwteelten, bodem en bemesting en de daarbij horende landbouwregelgeving (o.a. MAP en GLB), ook waterkwaliteit en onkruidherkenning ligt in de interessesfeer. Heb je de kennis nog niet, geen probleem, dan ben je gebeten om die kennis zo snel mogelijk op te bouwen.

- Logistieke en technische problemen bij het uitvoeren van proeven omzet in oplossingen zodat snel geschakeld kan worden. Nieuwe of onverwachte uitdagingen geven je energie.

- Alleen en zelfstandig kan werken, maar ook sociaal genoeg is om te netwerken bij onze landbouwers en onze partners.

- Samenwerking een evidentie vindt: één plus één is drie.

Je beschikt over minstens een bachelordiploma, relevante ervaring levert bonuspunten op. Je beschikt eveneens over een rijbewijs B en een auto. Voor dienstverplaatsingen met eigen wagen voorzien we een km-vergoeding.

Heb je interesse?

Bekijk dan hieronder de volledige vacature en solliciteer tot en met 25 september 2022. Veel succes!

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Stap 1: Ja, ik wil!

Na het lezen van onze vacature ben jij overtuigd dat deze job écht iets voor jou is, je stuurt ons dan ook je cv en motivatiebrief tot en met 25 september 2022 via de solliciteerknop hierboven.

Stap 2: cv-screening

Wij screenen alle binnengekomen cv’s en motivatiebrieven en selecteren maximum 10 kandidaten.

Stap 3: you’ve got mail

Indien je bij de overgebleven 10 kandidaten bent, krijg je van ons een mailtje waarbij we je graag uitnodigen voor de thuisopdracht waarvoor je twee weken de tijd krijgt.

Nadien volgt de presentatie hiervan met aansluitend het competentiegerichte interview. Dit zal fysiek op Hooibeekhoeve plaatsvinden op 17 oktober 2022.

Stap 4: Eindbeslissing

De selectiejury legt jouw resultaat van de voorgaande stappen samen en kiest de laureaat voor deze procedure.

Stap 5: It's a match?!

Tijdens de eindbeslissing stellen we een eindrangschikking op waarna we iedereen telefonisch op de hoogte brengen van zijn/haar resultaat en de laureaat de functie aanbieden