Vacature adviseur bodem- en waterbeheer

26.07.2021

De provincie Antwerpen zoekt voor het Departement Economie, Streekbeleid en Europa - Dienst Landbouw in Antwerpen, een adviseur bodem- en waterbeheer.

Vacature in het kort

De Dienst Landbouw werkt aan een landbouwsector in harmonie met de omgeving: duurzame watervoorziening voor de landbouwsector en werken aan een betere bodemkwaliteit.

Ons team bestaat uit vijf adviseurs land- en tuinbouw, een landschapsarchitect, een adviseur communicatie, een administratief medewerker en een diensthoofd. Via regelmatig overleg stemmen wij alle landbouwbeleidsthema's op elkaar af. Elke medewerker brengt daarbij zijn eigen expertise en vaardigheden in. We schrikken er niet voor terug om elkaar te ondersteunen en taken toe te wijzen aan de persoon met de juiste competenties. Daarbinnen ben jij expert bodem en water.

Takenpakket

Je bent expert bodem en water van de Dienst Landbouw van de provincie Antwerpen. Je neemt deel aan interne en externe bijeenkomsten over bodem en water. Je bent de interne hulplijn voor collega's.

Je staat in voor het coördineren en uitvoeren van verschillende projecten met als doel een duurzame watervoorziening voor de landbouwsector en werken aan een betere bodemkwaliteit (opstart Water-Land-Schap 2.0 Kleine Nete, Water-Land-Schap 1.0 Aqualitatieve Mechelse Groenteregio, Life ACLIMA): je werkt samen met interne en externe stakeholders (provinciale diensten, regionale landschappen, praktijkcentra, gemeenten, landbouwers, sectororganisaties, Vlaamse overheid…). Binnen de projecten sta je onder meer in voor het communiceren van de projectresultaten, het opstarten van nieuwe samenwerkingen, het overtuigen van landbouwers en organisaties om deel te nemen, het schrijven van projectrapporten… Kortom, het volledige plaatje.

Solliciteren?!

Solliciteer ten laatste 15 augustus 2021. Overtuig ons met een krachtige motivatiebrief en CV waarom deze job jou op het lijf geschreven is.  Vergeet niet je CV en motivatiebrief in één document op te laden.

Praktisch

We bieden je een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur tot en met 30 april 2022 (met mogelijkheid arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur).

Je zal werken in het gloednieuwe provinciehuis: Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen.

Voor meer info over de inhoud van de functie kan je terecht bij: Kris Van Nieuwenhove, diensthoofd Dienst Landbouw
(M +32498442495). Voor meer info over de selectieprocedure, de verloning en de extralegale voordelen kan je terecht bij Birgit Baats, consulent werving & selectie (M +3232405453 - E birgit.baats@provincieantwerpen.be).

Succes en wie weet tot binnenkort!