OBED (DSKO)

Adres
Canadalaan 113
2030 Antwerpen
Telefoon
  • 03 543 97 16

Openingsuren


Voor de openingsuren tijdens (school)vakanties kun je de verlofkalender raadplegen.

Maandag
09.30-16.00 uur
Dinsdag 09.30-16.00 uur
Woensdag 09.30-16.00 uur
Donderdag 09:30-16.00 uur
Vrijdag 09.30-16.00 uur

Bereikbaarheid

Obed is makkelijk bereikbaar. Het ligt aan de 'Luchtbal', een wijk ten noorden van het centrum, vlakbij Kinepolis.

Met de auto

Kom je langs de Ring van Antwerpen uit de richting Breda of Bergen op Zoom, dan neem je de afrit 'Merksem'. Kom je langs de Ring uit de richting van Antwerpen dan neem je de afrit 'Haven 1-199'. Dat is de eerste afrit na het lange viaduct voorbij het Sportpaleis en op die afrit de tweede mogelijkheid.

In beide gevallen volg je de aanduiding 'Kaaien' tot je aan de Noorderlaan komt, tegenover Kinepolis. Je slaat rechtsaf de Noorderlaan in. In de Noorderlaan neem je rechts de Santiagostraat. De eerste straat links is de Canadalaan. In de Canadalaan rijd je voorbij de kerk tot aan café 'Centrum'. Hier parkeer je. De ingang van Obed ligt naast de conciërgewoning van het café. Op de deur lees je de aanduiding ‘DSKO – ingang 2’. Obed bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping.

Wie uit het centrum van Antwerpen komt rijdt tot het einde van de Italiëlei. Daar ga je rechts de brug op. Van daar is het steeds rechtdoor op de Noorderlaan. Voorbij het kruispunt met de Groenendaallaan (aan Kinepolis) ga je rechtsaf de Santiagostraat en vervolgens links de Canadalaan in.

Met het openbaar vervoer

Vanaf terminus F. Rooseveltplaats of vanaf halte Astridplein aan het Centraal Station neem je bus 23 (Rooseveltplaats-Luchtbal). Je stapt af aan de halte ‘Hondurasstraat’. Je wandelt een honderdtal meter tot voorbij de kerk. Voorbij café ‘Centrum’ vind je de ingang van Obed. Op de deur lees je de aanduiding ‘DSKO – ingang 2’. Obed bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping.

Ook de volgende bussen hebben een halte vlak bij Obed: bussen 720 (Antwerpen-Putte), 730 (Antwerpen-Brasschaat) of 770 (Antwerpen-Zandvliet). Je stapt af aan halte ‘Santiagostraat’, steekt het winkelplein van Luchtbal over en neemt links de Canadalaan tot voorbij de kerk. Voorbij café 'Centrum’ vind je de ingang van Obed. Op de deur lees je de aanduiding ‘DSKO – ingang 2’. Obed bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping.