Gouverneur Kinsbergencentrum

Adres
Doornstraat 331
2610 Wilrijk

 

Openingsuren en Toegankelijkheid

Het Gouverneur Kinsbergencentrum is op werkdagen open van 8u30 tot 16u30.
Het gebouw is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Er zijn twee voorbehouden parkeerplaatsen en aangepast sanitair.

Bereikbaarheid

Het Gouverneur Kinsbergencentrum ligt in de groene zone van Campus Drie Eiken van Universiteit Antwerpen en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets én de auto.

Met het openbaar vervoer

Vanuit het Centraal Station van Antwerpen vertrekt om de 10 minuten een bus (lijn 17) naar halte Wilrijk UA Campus. Die halte ligt op wandelafstand van het Gouverneur Kinsbergencentrum, je doet er ongeveer negen minuten over.

De halte Doornstraat is nog dichterbij, op twee minuten wandelen. Buslijnen 180-183 (met vertrek op de Groenplaats) bedienen deze halte. Kom je van het Centraal Station (lijn 17), dan kan je op een van deze lijnen overstappen via halte Bist. Ook de lijnen die Wijnegem en Mortsel verbinden met Hoboken (lijnen 140 en 141) stoppen aan halte Doornstraat.

Het Gouverneur Kinsbergencentrum ligt op wandelafstand van het UZA (17 minuten). De lijnen vanuit Lier en Kontich (lijnen 130, 131 & 135) stoppen aan halte Edegem Universitair Ziekenhuis.

Met de fiets

Vanuit het Centraal Station van Antwerpen is het 26 minuten fietsen naar het Gouverneur Kinsbergencentrum. Eventueel kan je een deelfiets van Velo gebruiken. Meer informatie daarover vind je op de website van Velo. Het dichtstbijzijnde station is Velo 279 op 1,4km van ons centrum.

Met de auto

Het Gouverneur Kinsbergencentrum is met de auto bereikbaar via afrit 7 Kontich op de E19.

Kom je uit de richting van Brussel, sla dan op het einde van afrit 7 Kontich rechtsaf en volg deze baan gedurende meerdere kilometers. Aan de derde verkeerslichten ga je linksaf, richting UZA. Op het einde van deze baan sla je op de T-splitsing rechtsaf. Dit is de Doornstraat, het Gouverneur Kinsbergencentrum is het eerst gebouw op de rechterkant, na ongeveer 500 meter rijden. De parking voor bezoekers is links van je.

Kom je van de Antwerpse ring, neem dan de afslag Brussel-Mechelen E19 en rijd de Craeybeckxtunnel door. Neem afrit 7 Kontich, sla op het einde linksaf en volg deze baan gedurende meerdere kilometers. Aan de derde verkeerslichten ga je linksaf, richting UZA. Op het einde van deze baan sla je op de T-splitsing rechtsaf. Dit is de Doornstraat, het Gouverneur Kinsbergencentrum is het eerst gebouw op de rechterkant, na ongeveer 500 meter rijden. De parking voor bezoekers is links van je.