Documentatiecentrum Atlas Turnhout

Adres
Grote Markt 44
2300 Turnhout
Telefoon
  • 014 72 40 20

Openingsuren docAtlas Turnhout

Dagen Uren
maandag op afspraak
dinsdag van 9 tot 17 uur
woensdag van 9 tot 17 uur
donderdag gesloten
vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten
SLUITINGEN
COVID-19-maatregelen Omwille van de huidige coronamaatregelen kun je docAtlas Turnhout momenteel enkel op afspraak bezoeken. Meer informatie vind je hier.
zomervakantie van dinsdag 14 juli 2020 tot en met maandag 17 augustus 2020

Bereikbaarheid

Kom bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer. Plan je reis van deur tot deur met het openbaar vervoer via de routeplanner van De Lijn of van de NMBS.  

Ook met de fiets is docAtlas goed bereikbaar. Voor fietsers is er een fietsenstalling aan de straatkant op de Grote Markt zelf.

Kom je toch met de auto hou er dan rekening mee dat er geen parking aan het gebouw is. Bezoekers van docAtlas kunnen hun wagen parkeren op betaalparkings in de buurt: parking PP41 (ingang via Patersstraat 41) of parking Muylenberg (Sint-Jozefstraat 15,ingang via Herentalsstraat). 

 

Toegankelijkheid

Het documentatiecentrum bevindt zich in de achterbouw van ’t Steentje (Grote Markt 44) op de eerste verdieping en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via een lift. Bezoekers gaan via de grote poort aan de straatkant tot aan de achterbouw waar de ingang naar docAtlas zich bevindt. 

Er is geen parking aan het gebouw. Bezoekers van docAtlas kunnen hun wagen parkeren op betaalparkings in de buurt: parking PP41 (ingang via Patersstraat 41) of parking Muylenberg (Sint-Jozefstraat 15,ingang via Herentalsstraat).