Kinderboerderij Rivierenhof

Adres
Parkweg
2100 Deurne (Antwerpen)
Telefoon
  • +3233605200

Toegankelijkheid

Je vindt de Kinderboerderij aan de Parkweg (de centrale wandeldreef) vlakbij de Rozentuin Rivierenhof. Het erf is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de Kinderboerderij is er aangepast sanitair voor rolstoelgebruikers, alsook een verzorgingstafel voor baby's.

Aangepaste parkeergelegenheid voor personen met een beperking (kaarthouders) langsheen de Turnhoutsebaan en de Ruggeveldlaan, Parking Oost (Ruggeveldlaan), Parking West (Cogelsplein), Parking Zuid (via Sterckshoflei) en Infopunt Domeinwachters, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Met de fiets

Creëer je eigen fietsroute naar of door het Rivierenhof met het fietsknooppuntennetwerk. Aan de rand van het Rivierenhof zijn er verschillende Velo-stations waar je een deelfiets kan ontlenen.

Met de auto

Parking Oost (Ruggeveldlaan), Parking Zuid (via Sterckshoflei), Parking West (Cogelsplein), ter hoogte van Kasteel Sterckshof of langsheen de Turnhoutsebaan en de Ruggeveldlaan in 2100 Deurne.

De hele Antwerpse binnenstad en Linkeroever zijn een lage-emissiezone. Het Rivierenhof ligt niet in die zone. Passeer je de Singel (Antwerpse binnenring) onderweg naar het Rivierenhof? Kijk dan tijdig na of jouw voertuig aan de toelatingsvoorwaarden voldoet via deze test. Meer informatie over de lage-emissiezone vind je op de website van Slim naar Antwerpen.

 

Lage-emissiezone (LEZ) sinds 1 februari 2017!

De hele Antwerpse binnenstad en Linkeroever zijn sinds 1 februari 2017 een lage-emissiezone. Voertuigen die te veel roet en fijn stof uitstoten, mogen de lage-emissiezone niet meer inrijden. Het Rivierenhof ligt NIET in die zone. Passeer je de Singel (Antwerpse binnenring) onderweg naar het Rivierenhof? Kijk dan tijdig na of jouw voertuig aan de toelatingsvoorwaarden voldoet via deze test.
Verplichte registratie: Voertuigen met een buitenlandse nummerplaat (behalve Nederlandse) die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen, moet je eenmalig registreren. Registreer hier je auto.
Meer informatie over de lage-emissiezone vind je op de website van Slim naar Antwerpen.