Provinciaal Groendomeinen Regio Antwerpen (PGRA): administratie en directie

Adres
Turnhoutsebaan 232
2100 Deurne
Telefoon
  • T 03 360 52 00

Openingsuren

U kan terecht bij de administratie en directie PGRA van maandag t.e.m. vrijdag tussen 8u en 17u.

Gesloten tijdens het weekend, op feestdagen en tussen kerst en nieuwjaar.

Toegankelijkheid: aangepaste parkeergelegenheid voor kaarthouders.

Openbaar vervoer: tram 10 en buslijnen 410, 411, 412 en 414 (haltes Galifortlei - Lunden - Venneborg - Schotensteenweg - Ruggeveld), buslijn 33 (haltes Sterckshof - Turnhoutsebaan) Tram 5 (halte Ruggeveld).

Fietsroute / wandelroute: de bewegwijzerde ‘Brialmroute’ (fietsknooppunt 3) doorkruist het Rivierenhof.

Parkeren: Parking West (Cogelsplein), Parking Oost (Ruggeveldlaan), Parking Zuid (via Sterckxhoflei) of langsheen de Turnhoutsebaan.

Toegankelijkheid

  • De helft van de wegen in het park zijn verhard
  • Aangepaste parkeergelegenheid voor personen met een beperking (kaarthouders)

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Met de fiets

Creëer je eigen fietsroute naar of door het Rivierenhof met het fietsknooppuntennetwerk. Aan de rand van het Rivierenhof zijn er verschillende Velo-stations waar je een deelfiets kan ontlenen.

Met de auto

Parking Oost (Ruggeveldlaan), Parking Zuid (via Sterckshoflei), Parking West (Cogelsplein), ter hoogte van Kasteel Sterckshof of langsheen de Turnhoutsebaan en de Ruggeveldlaan in 2100 Deurne.

De hele Antwerpse binnenstad en Linkeroever zijn een lage-emissiezone. Het Rivierenhof ligt niet in die zone. Passeer je de Singel (Antwerpse binnenring) onderweg naar het Rivierenhof? Kijk dan tijdig na of jouw voertuig aan de toelatingsvoorwaarden voldoet via deze test. Meer informatie over de lage-emissiezone vind je op de website van Slim naar Antwerpen.

 

Lage-emissiezone (LEZ) sinds 1 februari 2017!

De hele Antwerpse binnenstad en Linkeroever zijn sinds 1 februari 2017 een lage-emissiezone. Voertuigen die te veel roet en fijn stof uitstoten, mogen de lage-emissiezone niet meer inrijden. Het Rivierenhof ligt NIET in die zone. Passeer je de Singel (Antwerpse binnenring) onderweg naar het Rivierenhof? Kijk dan tijdig na of jouw voertuig aan de toelatingsvoorwaarden voldoet via deze test.
Verplichte registratie: Voertuigen met een buitenlandse nummerplaat (behalve Nederlandse) die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen, moet je eenmalig registreren. Registreer hier je auto.
Meer informatie over de lage-emissiezone vind je op de website van Slim naar Antwerpen.