Knotcursus Regionaal Landschap Rivierenland - UITGESTELD

Hou je van knotbomen en natuur, ben je op zoek naar brandhout en werk je graag met de kettingzaag of ben je bereid dit te leren? Schrijf je dan zeker in voor de gratis knotcursus van Regionaal Landschap Rivierenland en gemeente Putte.

Status
Datum
  • van 7 november 2020 tot 31 december 2020
Prijs
Gratis

WEGENS CORONAMAATREGELEN WERD DE KNOTCURSUS VAN 07/11 UITGESTELD. WE VRAGEN TOCH OM JE IN TE SCHRIJVEN, ZODAT WE JE OP DE HOOGTE KUNNEN HOUDEN WANNEER WE EEN NIEUWE DATUM KENNEN.

Tijdens onze knotcursus leer je zowel de theorie (voormiddag) als de praktijk (namiddag). Onderwerpen als algemene fysiologie van de
boom, verschillende snoeigereedschappen, onderhoud en slijpen van de kettingzaag, veltechnieken en veiligheid komen aan bod. Je gaat meteen aan de slag! Als je zelf een kettingzaag en veiligheidskledij hebt, mag je deze meebrengen.

Meer info en inschrijven: 

lucas@rlrl.be
www.goedgeknot.be

Praktische informatie

  • Datum: wegens coronamaatregelen werd de cursus uitgesteld. We vragen toch om je in te schrijven, zo kunnen we je op de hoogte houden wanneer we een nieuwe datum kennen.
  • Programma:
    9 uur tot 12 uur: theorie
    12 uur tot 13 uur: pauze + verplaatsing naar nabijgelegen terrein (eigen lunch meenemen omwille van veiligheidsmaatrgelen Corona)
    13 uur -16:30 uur: praktijk
  • Adres: GC Klein Boom, Mechelbaan 604, Putte

Volgende van de detaillijst