11.000 bomen voor Turnhout

De Antwerpse Bosgroepen en stad Turnhout planten begin december meer dan 11.000 bomen aan voor een nieuw stadsbos in Turnhout. Leerlingen, jeugdbewegingen, sympathisanten, ... iedereen is welkom! Plant je mee?

Status
Datum
  • zondag 8 december 2019 van 10 uur tot 16 uur
Prijs
Gratis
Uiterste inschrijfdatum
maandag 2 december 2019
Dag van de boseigenaar 2018
Tevreden burgers en sympathisanten na een aanplanting

Op 4 december geven de leerlingen van VIBO De Brem en het St-Jozefcollege de aftrap en gaan de eerste boompjes de grond in. Zaterdag 7 december zijn de jeugdbewegingen en buurtbewoners aan de beurt en zondag 8 december zijn alle sympathisanten welkom.

Wat mag je verwachten? Een gezellige sfeer, veel boompjes, drankstandjes en een frisse neus!

Waar spreken we af? Op de weilanden naast het parkje met de Lourdesgrot (in de driehoek tussen Nassaulaan, Stoktsedriesen en Oude Beersebaan). Kom je met fiets? Plaats je fiets in de fietsenstalling op het terrein. Indien je met de auto komt, kun je deze parkeren op de parking van het Sint-Jozefcollege aan de Oude Beersebaan. 

Neem een schop en regenlaarzen mee, bij regen gaat de aanplanting gewoon door. Bij vorst of sneeuw wordt de actie uitgesteld. 

De aanplanting kadert in de Dag van de Boseigenaar van de Vlaamse Bosgroepen, zij planten die dag in heel Vlaanderen bos aan.

Volgende van de detaillijst