Skip to main content

Promoot je gemeente én regio Kempen

Een sterke regio brengt mooie kansen mee voor het lokale toerisme en lokale ondernemers. Doe mee aan de Kempen-promotiecampagnes van Toerisme Provincie Antwerpen en zet jouw gemeente mee in de schijnwerpers.

Samen met een gespecialiseerd communicatiebureau zet Team Kempen jaarlijks een in het oog springende imagocampagne op. Het doel? De Kempen top of mind maken als kortbijvakantiebestemming voor bezoekers uit Vlaanderen en Zuid-Nederland.

Bij de basiscommunicatie kiest Team Kempen voor een always on-aanpak en een weloverwogen mix van offline en online communicatie: Vakantiegids Kempen, www.kempen.be, sociale media, nieuwsbrieven, fotografie en pers.

De partnercampagnes vormen het derde luik. Teken in op de interessante mediadeals en promoot het toeristische aanbod in jouw gemeente gericht en efficiënt.

Kempen en Vlaanderen Vakantieland

De Kempen figureren ook prominent in de campagne Vlaanderen Vakantieland.

Een ambitieus project van de Vlaamse provinciale toeristische organisaties en kunststeden om Vlamingen én Walen te overtuigen om vaker te kiezen voor een dichtbijvakantie.

Contact

Karen Bouts
Functie
marketing Kempen
Telefoon
014 40 82 63

Gerelateerd aanbod

  • Toerisme Kempen ​​Reken op Team Kempen om jouw Kempense stad of gemeente op de toeristische kaart te zetten. 
  • Beeldbank toerisme ​​Geniet van gratis toegang tot duizenden kwaliteitsvolle foto’s van toeristische locaties, attracties en activiteiten dankzij de digitale beeldbank van Toerisme Provincie Antwerpen.