Studeren in het provinciehuis

09.12.2019

De wintereditie van Study360 is gestart! Tussen 9 december en 30 januari kunnen er weer studenten in het provinciehuis komen blokken.

Study360 - studeerplek provinciehuis congrescentrum

Voorwaarde is ingeschreven zijn aan één van de Antwerpse hoger-onderwijsinstellingen en een studentennummer hebben om zich te registreren. Een plekje reserveren kan via www.study360.be.

De wintereditie loopt van 9 tot 24 december 2019 en van 2 tot 30 januari 2020. Studenten zijn welkom tijdens onze openingsuren, van 8 tot 18 uur. Enkel op 24 december gaan de deuren al dicht om 15 uur.

Er zijn studieplaatsen op de 1ste verdieping (in het congrescentrum) en de 11de verdieping (onder meer in de bibliotheek).

We zorgen voor een warm onthaal met gratis wifi, water, thee en koffie. ’s Middags kunnen studenten tegen betaling lunchen in ons personeelsrestaurant.

Ook afgelopen zomer waren er al studeerplekken in het provinciehuis. Zo'n 421 studenten kwamen er blokken voor hun tweede zit. Een schoolvoorbeeld van efficiënt ruimtegebruik in de vakantieperiode, waar minder personeel meer plaats voor studenten opleverde.