DocAtlas zoekt een directeur!

publish date
16.03.2020

IJver jij ook mee voor gelijke kansen in het onderwijs en de arbeidsmarkt? Ben je fan van het educatief materiaal rond de thema’s taal, welbevinden, diversiteit en (wereld)burgerschap? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Momenteel organiseren wij een selectieprocedure bij aanwerving/bevordering/interne mobiliteit/externe mobiliteit voor de functie van directeur voor het Provinciaal Documentatiecentrum Atlas binnen het Departement Economie, Streekbeleid en Europa. Je zal werken op volgend adres: Carnotstraat 110, 2060 Antwerpen.

We nemen een vergelijkende selectieprocedure af waarbij we de laureaat een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aanbieden. De overige geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve die gedurende drie jaar geldig blijft. Gedurende deze periode worden alle gegevens van de geslaagde kandidaten bewaard. We zullen uit deze wervingsreserve putten voor eventuele toekomstige vacatures bij de Provincie of de Autonome Provinciebedrijven (APB’s).

Meer info over de vacature vind je hier.

Solliciteer en wie weet vertel jij ons binnenkort zelf waarom het zo fijn is deel te zijn van ons team.