Bouw mee aan de archeologiedagen!

Datum
  • van 9 oktober 2020 tot 11 oktober 2020

De Archeologiedagen zijn er terug op 9, 10 en 11 oktober 2020. Drie dagen lang kan jong en oud proeven van alle facetten van archeologie. Overal in Vlaanderen zijn er speelse, leerrijke en avontuurlijke activiteiten waarbij mensen het boeiende verleden onder onze voeten kunnen ontdekken. Een workshop prehistorisch koken, een fietstocht langs Romeinse wegen, omgetoverd worden tot een Romeinse godin, … Voor elk wat wils.

Gezocht!

Ben je professioneel of in je vrije tijd bezig met archeologie? Zin om je passie of beroep te delen met een publiek? Organiseer dan ook een activiteit tijdens de Archeologiedagen. Je kan vanaf nu je activiteit inschrijven via de UiTdatabank. Hoe je dat precies moet doen, vind je in onze inspiratiegids terug.

Schrijf je je activiteit in voor 15 augustus 2020? Dan geniet je mee van de Vlaams-brede promotiecampagne en krijg je een plekje in de provinciale folder. Erna inschrijven is nog steeds mogelijk. 

Meer weten?

Surf naar de website van de Archeologiedagen en ga aan de slag. Je vindt er inspiratie, ondersteuning en tips en tricks.
Mail of bel naar Sofie Scheltjens, de contactpersoon voor de provincie Antwerpen.