Rozenfeest Rivierenhof 2019

Jaarlijkse ode aan de koningin der bloemen!

Datum
  • zondag 9 juni 2019 van 11 uur tot 18 uur

Rozenfeest & Dagje Deurne luiden fleurige zomer in

zondag 9 juni 2019 van 11u tot 18u in provinciaal groendomein Rivierenhof, 2100 Deurne Antwerpen.

Kom op zondag 9 juni 2019 genieten van rozengeur en zonneschijn in het prachtige Rivierenhof. Onder de impressionante beuken van de Parkweg kun je tijdens het Rozenfeest rozen kopen, advies vragen aan experten en genieten van hartverwarmende animatie en proevertjes geïnspireerd door de koningin der bloemen.

 

Ode aan de roos

Hoewel de Rozentuin van het Rivierenhof helemaal wordt heraangelegd en daardoor slechts gedeeltelijk toegankelijk is, zullen er meer dan genoeg rozen te bewonderen zijn. Het jaarlijkse Rozenfeest streelt alle zintuigen. Kom genieten van rozen, geuren, kleuren en klanken met live muziek en kunstenaars, versnaperingen en lekkere drankjes en sprookjes uit de vertelfiets en onder de rozen.

Dagje Deurne

Ook liefhebbers van het toeristisch en cultureel aanbod in Deurne halen op zondag 9 juni 2019 het hart op in het Rivierenhof. Want naast floraal plezier is er ook van alles te ontdekken en te beleven aan de talrijke kraampjes van het district en haar cultuurcentrum.

Kortom, een jaarlijkse afspraak om niet te missen. Want zoals iedereen weet, luiden het Rozenfeest en District Deurne samen als van her het begin in van een alweer een heerlijke zomer in het park. Het Rivierenhof verwacht je tussen 11u en 18u.


Zondag 9 juni 2019 van 11u tot 18u
Parkweg Rivierenhof (tussen Rozentuin en kasteel Rivierenhof) in 2100 Deurne Antwerpen.
Gratis!
Vooraf inschrijven is niet nodig
Rolstoeltoegankelijk


Meer info bij de domeinwachters via T 03 360 52 18.
 

Volgende van de detaillijst