De Lilse Bergen zoekt uitbater voor Foodtrucks!

publish date
20.02.2023

De frituur van Provinciaal Recreatiedomein De Lilse Bergen is aan vervanging toe, en wordt binnenkort afgebroken. Maar een dagje waterpret zonder frietjes, kan toch niet? Daarom wil de directie van het domein foodtrucks plaatsen. Ben jij de dynamische en creatieve uitbater die dit idee in concessie wil uitwerken? Stel je dan zeker kandidaat!

De Lilse Bergen is een recreatiedomein met een 4-sterren camping in de Antwerpse Kempen met alle troeven voor een deugddoende vakantie, een dagje uit of het beoefenen van recreatieve sporten. Jaarlijks ontvangt het domein vele duizenden dagbezoekers. Vanaf april tot en met september is het domein betalend toegankelijk en kan er gezwommen worden in de zwemvijvers. Maar ook buiten deze periode komen er vele bezoekers van het domein en van de speeltuin genieten. De camping heeft daarenboven meer dan 500 plaatsen die het hele jaar door geopend zijn.

Om de afbraak en vervanging van de frituur op te vangen, heeft de directie van Provinciaal Recreatiedomein De Lilse Bergen drie locaties aangeduid op het domein, waar foodtrucks kunnen geplaatst worden. Twee ervan kunnen zelfs een beperkt terras installeren. Deze foodtrucks mogen warme snacks, fingerfood, frietjes en frisdranken aanbieden aan al die bezoekers. Dit gebeurt aanvullend op het aanbod van de vaste horecazaak op het domein.

Snack op het strand

Voorwaarden en kandidaturen

De Foodtruck-concessie loop van april tot en met september 2023.

Tijdens de maanden juli en augustus moeten de 3 foodtrucks open zijn tijdens de openingsuren van de dagrecreatie, namelijk van 11.00 u. tot 21.00u. Bij regenweer en bij lage drukte op het domein is het voldoende om enkel de foodtruck in centrale zone te openen tijdens de openingsuren van de dagrecreatie. Dit kan worden besproken samen met de directie van het domein.

In de andere maanden is het voldoende dat bij droog weer de foodtruck in centrale zone geopend is op woensdag van 11u tot 18u, en op zaterdag en zondag van 11u tot 18u. In de paasvakantie, het pinksterweekend en Hemelvaartweekend moet deze dagelijks geopend zijn van 11u tot 18u.

Ben jij de uitbater die we zoeken? Heb jij ideeën en wil je die samen met de directie van De Lilse Bergen uitwerken? Stuur uiterlijk op 24 maart 2023 om 12 uur je kandidatuur per mail aan Bart.Verheyen@lilsebergen.be. Bekijk de prijzen, de voorwaarden en de details van deze concessie hieronder (PDF), of vraag het lastenboek aan via de hier vermeldde contactgegevens.