Ontdek het programma van Putteke Winter in De Schorre

publish date
27.11.2018


Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. De winterwandeling leidt je via verlichte paadjes langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze figuren, wervelende vuurshows en hartverwarmend theater. Verwarm je met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en geniet van sfeervolle livemuziek. Ontdek op het volledige programma op www.puttekewinter.be en koop tijdig je tickets online aan voorverkoop tarief.

Putteke Winter 2017
Putteke Winter 2017

“In onze recreatiedomeinen staat de beleving centraal. Ook in de winter willen we hier met Putteke Winter op inzetten. Op die manier bieden we vanuit de provincie een laagdrempelig recreatieaanbod aan onze inwoners aan”, stelt gedeputeerde Jan De Haes, bevoegd voor Groen- en Recreatiedomeinen. “Naar goede gewoonte heeft De Schorre deze kans gegrepen om een boeiende invulling van hun Putteke Winter te creëren waarbij ze bezoekers trakteren op nieuwe acts.”

Nieuw op het programma dit jaar

De professionele toernooivereniging ‘De zwaardridders van Sint-Joris vzw’ laat je op Putteke Winter de Middeleeuwse cultuur herleven. Dappere ridders zullen strijden met hun paarden en in volle galop over een wilde vlammenzee springen. Wordt de soep niet zo heet gegeten als dat ie wordt opgediend? Dat zullen we nog wel eens zien! Sopa de Fuego is een familievoorstelling die ieders smaakpapillen en meer zal beroeren. Verzamel je rond de klimtoren en kijk naar de magische audiovisuele lichtshow over het samenspel water en vuur. Ook dit jaar brengt Cultuurcentrum De Steiger een schitterende act mee: Hoge Fronten. Twee levensgrote stolpen trekken je aandacht, ze laten je plots even stilstaan. Treed binnen en ervaar de rust der natuur. Zet een koptelefoon op en ga op reis terwijl je stilstaat. Natuurlijk worden er weer enkele spectaculaire vuuracts voorzien van o.a. Oersprong, Jonna vzw en Part a fou. Ontdek nu het volledige programma op www.puttekewinter.be.

Putteke Winter 2017
Putteke Winter 2017

Putteke Winter in cijfers

  • 18de editie in De Schorre
  • Max. 8000 deelnemers per avond
  • 50 medewerkers per avond
  • 40 vuurkorven
  • 16 acts (waaronder 10 vuuracts)
  • 1150 kaarsen
  • 3300 meter parcours         
  • 8 lichtinstallaties
  • 13 eetkramen

Online tickets

Putteke Winter in De Schorre werkt dit jaar voor de derde keer op rij met online tickets in voorverkoop. Het aantal bezoekers werd opnieuw vastgelegd op 8000 per avond en de tickets vliegen de deur uit. Voor vrijdag 7 december werd reeds 35 procent van de tickets verkocht en voor zaterdag 8 december is dit zelfs 75 procent. Wie zeker wil zijn, koopt dus best vooraf zijn ticket via www.puttekewinter.be of www.deschorre.be

Volgende