Economische barometer

De Economische Barometer kwam tot stand door een succesvolle samenwerking van provincie Antwerpen met de drie Regionaal Sociaal-Economische Overlegcomités (RESOC) zijnde RESOC Antwerpen, RESOC Mechelen en RESOC Kempen, en de Universiteit Antwerpen.

Klik hieronder om de Economische barometer te openen. Kies je indicatoren en bekijk je gemeente:

  • Economische barometer in html
    Voor deze versie van de barometer heb je een Internet browser nodig die HTML 5 ondersteunt. De meeste moderne browsers zoals Internet Explorer 9, Firefox en Chrome ondersteunen HTML5. Deze versie is ook geschikt voor tablets zoals een Ipad.
  • Economische barometer in flash
    Indien je beschikt over een oudere Internet browser zoals Internet Explorer 6,7 of 8 kan je gebruik maken van deze Flash-versie van de barometer.

Hoe gebruik je de barometer?

De barometer is eenvoudig in gebruik. Je hoeft geen statisticus te zijn om ermee aan de slag te gaan. Heb je toch hulp nodig bij het gebruiken van de barometer, dan vind je hieronder de handleiding:

Kwartaalupdates

In november 2015 werden de indicatoren van de barometer geüpdatet. Lees hier het kwartaalrapport van deze update.

In het kader van de GDPR hebben we je toestemming nodig om je mailadres op te nemen in ons adressenbestand. Wil je op de hoogte blijven van uitnodigingen, nieuws, subsidieoproepen, info, ... druk dan op de rode knop hieronder.