INTERREG i-4-1-Health

Logo Interreg

Rol Proefbedrijf Pluimveehouderij

Universiteit Gent leidt werkpakket 5 in dit project. “Netwerk opbouwen en kennis delen veehouderijen.” Ook Universiteit Utrecht en de Gezondheidsdienst voor Dieren vervullen een rol. En het Proefbedrijf Pluimveehouderij mag natuurlijk ook niet ontbreken!

We organiseren regelmatig overleg en gezamenlijke bedrijfsbezoeken. Hoogtepunten zijn de intervisiebijeenkomsten. Daar leren we van elkaars situatie. En gaan we uniforme hantering van gemaakte protocollen na. En dit aan beide zijden van de grens.

Ook de humane en veterinaire sector werken samen. Vooral om van elkaar te leren. Ook begrip te creëren voor het belang van maatregelen. En natuurlijk inzicht te krijgen. Zowel in de uiting als achtergrond van hun problematiek.

Interreg Vlaanderen-Nederland

Het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland financiert het i-4-1-Health project. Dit is een grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma. Met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Zoek je meer informatie over het Interreg Vlaanderen-Nederland programma? Neem dan een kijkje op www.grensregio.eu.

Blijf op de hoogte

Verslag informatiebijeenkomst I-4-1-Health (29 januari 2019)